Ισόβια ζήτησε η εισαγγελέας για το φερόμενο ως δολοφόνο του Σεργιανόπουλου

Ισόβια ζήτησε η εισαγγελέας για το φερόμενο ως δολοφόνο του Σεργιανόπουλου Facebook Twitter
3

Την ποινή των ισοβίων ζήτησε η εισαγγελέας για τον άνθρωπο που κατηγορείται για τη δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών. Η εισαγγελέας πρότεινε την ενο0χή του κατηγορουμένου Γεωργιανού χωρίς τα ελαφρυντικά  που του είχαν αναγνωριστεί πρωτοδίκως.

Στην αγόρευση της, η εισαγγελέας υποστήριξε πως τα χτυπήματα που δέχθηκε ο Νίκος Σεργιανόπουλος οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Γεωργιανός ήθελε να τον σκοτώσει και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρώτα έγινε η διατομή του λάρυγγα και μετά ακολούθησαν τα υπόλοιπα τραύματα. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην βοά για την βιαιότητα αυτού του εγκλήματος».

Παράλληλα, αμφισβήτησε τον ισχυρισμό της υπεράσπισης ότι ήταν έγκλημα πάθους, υποστηρίζοντας πως «η ψυχραιμία και οι ιδιαίτερες ικανότητες με τις οποίες ο κατηγορούμενος απασφάλισε την πόρτα καθώς και η αγωνιώδης προσπάθεια του να καταληστέψει το θύμα, δεν συνδέονται με ένα άτομο που δεν ήξερε τι έκανε».

 

Στη συνέχεια, η εισαγγελέας αποκάλεσε τον Γεωργιανό ως μια «επικίνδυνη προσωπικότητα» και τον χαρακτήρισε «περιθωριακό».

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Ελλάδα / Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Οι δυο τους αλληλοκατηγορούνται για το ποιος είναι ο φυσικός αυτουργός της διπλής δολοφονίας, του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και του επιστάτη του στη Φοινικούντα
LIFO NEWSROOM
Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Ελλάδα / Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Η έρευνα για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα αποκτά νέα διάσταση μετά τις σημερινές καταθέσεις. Αντιφάσεις, συγγενικές σχέσεις, οικονομικά κίνητρα και η σκιά μιας κληρονομιάς συνθέτουν ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια των τελευταίων ετών στη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
ορθά αναφέρεται ακόμα έτσι. στο ποινικό δίκαιο μέχρι και τη τελεσίδκη καταδίκη κάποιου (δηλ.και την κήρυξή του ένοχο από δευτεροβάθμιο δικαστήριο- εδώ εφετείο), τεκμέρεται η αθωότητά του-(τεκμηριο αθωότητας ) ακόμα και αν έχει ομολογήσει.
γιατι μπορει να ομολογησεις ενα εγκλημα για να προτατεψεις καποιον αλλο! πχ. το παιδι κανει κατι και η μανα λεει στην αστυνομια -Εγω το εκανα. Η δουλεια του δικαστηριου ειναι να διακριβωσει ποιος εκανε το εγκλημα και ποιος οχι.