Ισόβια στη «γυναίκα - αράχνη» που τσιμέντωσε επιχειρηματία σε τζακούζι

Ισόβια στη «γυναίκα - αράχνη» που τσιμέντωσε επιχειρηματία σε τζακούζι Facebook Twitter
0

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών διαδραματίστηκε το τελευταίο επεισόδιο του δράματος γύρω από το στυγερό έγκλημα που αποκαλύφθηκε στο Διακοπτό πριν από επτά χρόνια.

Η 52χρονη Ευαγγελία Ζιάγκα (επονομαζόμενη και «γυναίκα-αράχνη») που είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία Τάσου Τσαγκαρόπουλου, είχε υποβάλλει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Η κυρία Ζιάγκα δεν εμφανίστηκε ενώπιον του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, ούτε και εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο, με αποτέλεσμα να απορριφθεί η έφεσή της ως ανυποστήρικτη και έτσι να παραμείνει σε ισχύ η πρωτόδικη ποινή, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν έχει δικαίωμα για νέα έφεση.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε το 2010, όταν έπειτα από έρευνα που έγινε στο σπίτι της στο Διακοπτό, εντοπίστηκε το πτώμα του 42χρονου επιχειρηματία «τσιμεντωμένο» κάτω από το τζακούζι.

Η «γυναίκα-αράχνη» συνελήφθη στη Λούτσα μερικούς μήνες αργότερα, κι όπως αποκαλύφθηκε, είχε αποφασίσει από κοινού με τον τότε σύντροφό της, ο οποίος πέθανε πριν αποκαλυφθεί το έγκλημα, να σκοτώσουν τον 42χρονο επιχειρηματία.

Όπως αναφερόταν στο σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης, η 52χρονη έριξε υπνωτικό χάπι σε πορτοκαλάδα, την οποία προσέφερε στο ανυποψίαστο θύμα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προβάλει αντίσταση. Τότε ο σύντροφός της τον χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι, ενώ εκείνη του κατάφερε δύο μαχαιριές στο λαιμό.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM
Delivery

Θέματα / Οι αόρατοι ντελιβεράδες της Wolt και του efood:  Μια νέα «Μανωλάδα» έξω από την πόρτα σου

Πίσω από την ταχύτητα των παραδόσεων και την ευελιξία της gig economy ξεδιπλώνεται ένα αθέατο δίκτυο εκμετάλλευσης, μαύρης και υποδηλωμένης εργασίας: διανομείς που δουλεύουν με εξαντλητικά ωράρια, πίεση και απειλές. Τι ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι διανομείς και τι απαντούν οι ψηφιακές πλατφόρμες.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ
Αργυρούπολη Τσεκούρι

Ελλάδα / Αργυρούπολη: 59χρονος απείλησε άλλον οδηγό με τσεκούρι μετά από καβγά στον δρόμο

Κατά τον έλεγχο στο όχημά του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα τσεκούρι, ένα σκεπάρνι, ένα αεροβόλο πιστόλι, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 52 γραμμαρίων
THE LIFO TEAM
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ και χρυσές λίρες

Ελλάδα / Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ, ράβδοι χρυσού και λίρες

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην εισαγγελία για ποινικές διώξεις, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για πιθανούς νέους εμπλεκόμενους - Κατασχέθηκαν μεγάλα ποσά μετρητών, χρυσός και πολύτιμα αντικείμενα
THE LIFO TEAM