Ισόβια στη «γυναίκα - αράχνη» που τσιμέντωσε επιχειρηματία σε τζακούζι

Ισόβια στη «γυναίκα - αράχνη» που τσιμέντωσε επιχειρηματία σε τζακούζι Facebook Twitter
0

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών διαδραματίστηκε το τελευταίο επεισόδιο του δράματος γύρω από το στυγερό έγκλημα που αποκαλύφθηκε στο Διακοπτό πριν από επτά χρόνια.

Η 52χρονη Ευαγγελία Ζιάγκα (επονομαζόμενη και «γυναίκα-αράχνη») που είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία Τάσου Τσαγκαρόπουλου, είχε υποβάλλει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Η κυρία Ζιάγκα δεν εμφανίστηκε ενώπιον του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, ούτε και εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο, με αποτέλεσμα να απορριφθεί η έφεσή της ως ανυποστήρικτη και έτσι να παραμείνει σε ισχύ η πρωτόδικη ποινή, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν έχει δικαίωμα για νέα έφεση.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε το 2010, όταν έπειτα από έρευνα που έγινε στο σπίτι της στο Διακοπτό, εντοπίστηκε το πτώμα του 42χρονου επιχειρηματία «τσιμεντωμένο» κάτω από το τζακούζι.

Η «γυναίκα-αράχνη» συνελήφθη στη Λούτσα μερικούς μήνες αργότερα, κι όπως αποκαλύφθηκε, είχε αποφασίσει από κοινού με τον τότε σύντροφό της, ο οποίος πέθανε πριν αποκαλυφθεί το έγκλημα, να σκοτώσουν τον 42χρονο επιχειρηματία.

Όπως αναφερόταν στο σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης, η 52χρονη έριξε υπνωτικό χάπι σε πορτοκαλάδα, την οποία προσέφερε στο ανυποψίαστο θύμα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προβάλει αντίσταση. Τότε ο σύντροφός της τον χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι, ενώ εκείνη του κατάφερε δύο μαχαιριές στο λαιμό.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ