Ισχυρή έκρηξη τα ξημερώματα στη Δάφνη

Ισχυρή έκρηξη τα ξημερώματα στη Δάφνη Facebook Twitter
0

Ισχυρή έκρηξη αναστάτωσε τα ξημερώματα τους κατοίκους της Δάφνης στη συμβολή των οδών Διομίδους 3 και Αγίας Βαρβάρας στη Δάφνη. Άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό κάτω από το αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να καταστραφεί ολοσχερώς αλλά και να τραυματιστεί ελαφρά μια γυναίκα από τζάμια που έσπασαν. Η έκρηξη, που σημειώθηκε στις 04:40 τα ξημερώματα, ήταν τόσο ισχυρή που καταστράφηκε η είσοδος της πολυκατοικίας μπροστά στην οποία ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο, ενώ έσπασαν τζάμια γειτονικών σπιτιών και προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα, στις 04:15 στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα. Οι δράστες έδωσαν περιθώριο 20 λεπτών στην αστυνομία αλλά λόγω του μικρού χρονικού περιθωρίου που είχε δοθεί, η αστυνομία δεν κατάφερε να εκκενώσει πλήρως την περιοχή. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα, όμως εξετάζουν και το ενδεχόμενο να πρόκειται για χτύπημα του κοινού ποινικού δικαίου λόγω της ιδιότητας της ιδιοκτήτριας του αυτοκινήτου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη μετά την διαμαρτυρία για την ακρίβεια σε σούπερ μάρκετ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη μετά την διαμαρτυρία για την ακρίβεια σε σούπερ μάρκετ

Σύμφωνα με την αστυνομία παρακωλύθηκε η ομαλή λειτουργία της επιχείρησης, αφού δεν επέτρεπαν στον κόσμο εντός του μαγαζιού να προβεί στις αγορές του
LIFO NEWSROOM