Ηράκλειο: Ηλικιωμένοι βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους, ενδεχομένως από αναθυμιάσεις

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον δρόμο Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ/αρχείου
0

Νεκροί εντοπίστηκαν δύο ηλικιωμένοι στα Βορίζια του Δήμου Φαιστού, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι ότι πρώτα πέθανε ο 95χρονος από αναθυμιάσεις από κάρβουνα και αργότερα «έσβησε» η κατάκοιτη σύζυγός του πιθανόν από το κρύο.

Οι δύο ηλικιωμένοι βρέθηκαν στο πάτωμα σε διαφορετικά δωμάτια και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μια γειτόνισσα που τους επισκέφθηκε για να τους πάει φαγητό ανησύχησε όταν δεν της απαντούσαν και ειδοποίησε τα εγγόνια τους. Εκείνα έσπευσαν στο σπίτι και αφού έσπασαν την πόρτα, εντόπισαν το ζευγάρι νεκρό.

Αστυνομικοί και ιατροδικαστής μετέβησαν στο σπίτι του ζευγαριού. Δίπλα στον ηλικιωμένο βρέθηκε λιωμένος ένας πλαστικός κουβάς με στάχτη και κάρβουνα. Από τους αστυνομικούς εξετάζεται το ενδεχόμενο ο υπερήλικος άνδρας να καθάρισε την ξυλόσομπα, να έβγαλε τα κάρβουνα στον κουβά, και αυτός να λειτούργησε σαν μαγκάλι, εκλύοντας μονοξείδιο του άνθρακα και δηλητηριάζοντας τον 95χρονο. 

Βάσει αυτού του σεναρίου, εξετάζεται από την αστυνομία, φαίνεται να ακολούθησε πιθανόν από το κρύο ο θάνατος της γυναίκας, η οποία εικάζεται ότι επιχείρησε να κατέβει από το κρεβάτι και έπεσε.

Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαπιστώσει η νεκροψία - νεκροτομή.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ