Ηράκλειο: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό και «σώθηκε» από δέντρα- Ο οδηγός δεν κουνιόταν για 12 ώρες

Ηράκλειο: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό και «σώθηκε» από δέντρα- Ο οδηγός δεν κουνιόταν για 12 ώρες Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε επί περίπου 12 ώρες, ένας 69χρονος από την ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς στο Ηράκλειο.

Το βράδυ του Σαββάτου και ενώ κινούνταν με το όχημα του προς παραλιακό θέρετρο της περιοχής, έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε να κρέμεται σε γκρεμό δεκάδων μέτρων.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, συγκρατήθηκε από συστάδα δέντρων που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ ο ίδιος υπό τον φόβο το όχημα να μετακινηθεί από οποιαδήποτε κίνησή του, παρέμεινε ακίνητος όλη τη νύχτα.

Ηράκλειο: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό και «σώθηκε» από δέντρα- Ο οδηγός δεν κουνιόταν για 12 ώρες Facebook Twitter

Νωρίς το πρωί και ενώ ο 69χρονος είχε ήδη συμπληρώσει 12 ώρες μέσα στο όχημα, που στην κυριολεξία κρεμόταν στο γκρεμό, περαστικοί και κάτοικοι της περιοχής είδαν το αυτοκίνητο και προσπαθώντας να καταλάβουν τι είχε συμβεί, αντιλήφθηκαν ότι ο 69χρονος ήταν ζωντανός.

Ηράκλειο: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό και «σώθηκε» από δέντρα- Ο οδηγός δεν κουνιόταν για 12 ώρες Facebook Twitter

Μετά τον απεγκλωβισμό του ο 69χρονος άνδρας φέρεται να μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, με ελαφρά τραύματα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ελλάδα / Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Πάτρας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής
LIFO NEWSROOM