Ηλιούπολη: Στην ανακρίτρια σήμερα ο προπονητής τάε κβον ντο- Κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή

Προπονητής τάε κβον ντο Facebook Twitter
Στην ανακρίτρια σήμερα ο προπονητής τάε κβον ντο (Φωτ.: EUROKINISSI)
0

Ενώπιον της 14ης τακτικής ανακρίτριας θα βρεθεί σήμερα ο προπονητής τάε κβον ντο από την Ηλιούπολη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή ανήλικων αθλητριών του. 

Ο 44χρονος προπονητής κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση πέντε ανηλίκων από το 2009 έως το 2020. Την Παρασκευή ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί. 

Παράλληλα είναι σε εξέλιξη η έρευνα για την υπόθεση, καθώς εκφράζονται φόβοι ότι τα θύματα μπορεί να είναι περισσότερα. «Φως» αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα από την εξέταση του κινητού τηλεφώνου του κατηγορούμενου προπονητή. 

Σε βάρος του προπονητή τάε κβον ντο ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

«Δικαίωση για τα κορίτσια είναι η τιμωρία αυτού του ανθρώπου. Και όταν λέμε τιμωρία, εννοούμε τιμωρία για αυτά που έχει κάνει και φυσικά προστασία για να μην υπάρξουν άλλα θύματα», δήλωσε ο Αντώνης Πεπελάσης, δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων. 

Οι πέντε καταγγέλλουσες φέρεται να περιέγραψαν ότι ο προπονητής εφάρμοζε μια κοινή πρακτική, προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη των θυμάτων του. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κατηγορούμενος ασκούσε και ψυχολογική βία στις ανήλικες, προκειμένου να μην μιλήσουν. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ