Ηλιούπολη: Έρευνες για κύκλωμα trafficking στην υπόθεση της 19χρονης - Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Ηλιούπολη: Έρευνες για κύκλωμα trafficking στην υπόθεση της 19χρονης Facebook Twitter
eurokinissi
0

Ένας τουλάχιστον συνεργός αναζητείται στην υπόθεση με τη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της 19χρονης στην Ηλιούπολη, ενώ ο αστυνομικός και ο πατέρα της, οδηγούνται σήμερα στον ανακριτή.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη είναι νέος κύκλος ερευνών για τον εντοπισμό οργανωμένου κυκλώματος trafficking πίσω από την υπόθεση της 19χρονης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Καλαφάτη στην ΕΡΤ, οι γείτονες του αστυνομικού έβλεπαν να μπαίνουν στο διαμέρισμα και άλλες νεαρές κοπέλες.

«Και άλλες κοπέλες βλέπαμε, αν ξέραμε τι τραβούσε η κοπέλα… αν τη κοίταγα στα μάτια πιστεύω ότι θα μου ζητούσε βοήθεια» λένε στην κάμερα. «Με κοίταγε επίμονα τις τελευταίες ημέρες, σαν κάτι να την απασχολούσε» δήλωσε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, γείτονας του αστυνομικού. Μάλιστα, δίπλα από το σπίτι του δράστη στην Ηλιούπολη ζει μία γυναίκα που είχε πέσει και εκείνη θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στη χώρα της. «Εγώ στα 16 μου κατάφερα να δραπετεύσω από σπίτι στην πατρίδα μου για να αποφύγω τον ομαδικό βιασμό μου» λέει. 

Η Αστυνομία επίσης εξετάζει γνωστή «ροζ» ιστοσελίδα, όπου είχε αναρτηθεί φωτογραφία της 19χρονης, ενώ στοιχεία αναμένονται από τον σκληρό δίσκο, το usb και τρεις κάρτες sim που εντοπίστηκαν στο σπίτι του αστυνομικού.

Ελλάδα
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ελλάδα / Μάτι: «Οι ΟΤΑ ασκούν εφέσεις» κατήγγειλε ο Σύλλογος Θανόντων και Εγκαυματιών - «Αποσυρόμαστε άμεσα» απαντούν

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Πιερρακάκη με Νίκο Χαρδαλιά και δημάρχους Ραφήνας και Μαραθώνα, αποσύρονται οι εφέσεις για Μάτι και Μάνδρα
LIFO NEWSROOM
Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Ελλάδα / Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Γνωστός από τη δεκαετία του 1990 για τον ρόλο του στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, ο Χρήστος Μαυρίκης βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά μετά τη σύλληψή του για φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστικού
LIFO NEWSROOM