Ίλιον - Βιασμός 15χρονου: «Πειραματιζόμασταν ερωτικά» ισχυρίζονται οι δράστες - Προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα βίντεο

Ίλιον - Βιασμός 15χρονου: «Πειραματιζόμασταν ερωτικά» ισχυρίζονται οι δράστες - Προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα βίντεο Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Getty Images
0

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τρεις από τους τέσσερις ανήλικους κατηγορούμενους για τον ομαδικό βιασμό 15χρονου αγοριού στο Ίλιον.

Ο τέταρτος ανήλικος που για 13 ημέρες δεν έχει συμπληρώσει τα 15 του χρόνια, αφέθηκε ελεύθερος λόγω ηλικίας με περιοριστικούς όρους, που ορίστηκαν σε υποχρεωτική εμφάνιση ανά τακτά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κατοικίας του, καθώς και σε παρακολούθηση από κοινωνικό λειτουργό.

Οι ανήλικοι δράστες οδηγήθηκαν στην αρμόδια ανακρίτρια και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, φέρεται να παραδέχτηκαν εν μέρει τις πράξεις τους, υποστηρίζοντας όμως πως ό,τι έγινε ήταν «στο πλαίσιο ερωτικού πειραματισμού» και αναφέροντας πως «οι ρόλοι ήταν εναλλασσόμενοι».

«Δε τον βίασα. Όλοι συμμετείχαμε στις πράξεις. Πειραματιζόμασταν ερωτικά. Ο ένας το έκανε στον άλλο. Αμέσως πριν και αμέσως μετά την σκηνή που έχει καταγραφεί στο βίντεο, ο … είχε κάνει το ίδιο σε εμένα», είπε ένας εκ των κατηγορουμένων.

«Αρνούμαι την πράξη του βιασμού. Δεν τον έχω αγγίξει. Δύο φίλοι μου με έπεισαν να τραβήξω βίντεο και μετά τους το έδωσα. Δεν γνωρίζω τι το έκαναν από εκεί και πέρα. Τη δεύτερη φορά που κατέγραψα την πράξη, το έσβησα κατευθείαν», είπε άλλος κατηγορούμενος στην απολογία του.

Ήθελαν να κάνουν βίντεο κλιπ

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Mega, το θύμα έχει περιγράψει τα όσα βίωσε σε δύο καταθέσεις, μία στους αστυνομικούς και άλλη μία σε ειδική παιδοψυχολόγο του Ανηλίκων. Το παιδί φέρεται να έχει κακοποιηθεί τουλάχιστον επτά φορές και υπάρχουν τουλάχιστον δύο βίντεο με τον βασανισμό που υπέστη από τους συνομηλίκους του. 

Όπως προκύπτει από την κατάθεσή του, δε γνώριζε πως οι θύτες του κατέγραφαν σε βίντεο την κακοποίησή του. Το έμαθε στο σχολείο όταν, μετά τον διαμοιρασμό των βίντεο, οι συμμαθητές του άρχισαν να του κάνουν bullying. Έκτοτε, το παιδί δεν ήθελε να πηγαίνει σχολείο ενώ αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με τον ύπνο του.  

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, οι δράστες είχαν σκοπό να φτιάξουν βίντεο κλιπ με όσα είχαν καταγράψει ενώ λίγο πριν την σύλληψη τους προσπάθησαν να «εξαφανίσουν» το υλικό. Η απόπειρά τους να σβήσουν τα ίχνη τους επιβεβαιώνεται από πολλά, εκατοντάδες κατά το Mega, μηνύματα μεταξύ τους σε εφαρμογές. 

Από την αστυνομία αναζητούνται άλλοι δύο ανήλικοι που φέρεται να συμμετείχαν στην κακοποίηση του αγοριού αλλά και τέσσερις κοπέλες που βρίσκονταν στο ερειπωμένο σπίτι και παρακολουθούσαν όσα συνέβαιναν.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ