Ι.Χ. χτύπησε και εγκατέλειψε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στο Γκάζι

Ι.Χ. χτύπησε και εγκατέλειψε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στο Γκάζι Facebook Twitter
4

Διερχόμενο ι.χ. χτύπησε τον γνωστό ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο έξω από γνωστό εστιατόριο στο Γκάζι, πετώντας τον αρκετά μέτρα μακριά και εγκαταλείποντάς τον στη συνέχεια, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Ο Β. Χαραλαμπόπουλος μιλώντας στην Espresso, είπε για το συμβάν: «Με χτύπησε αυτοκίνητο που με εκσφενδόνισε τρία μέτρα στον αέρα και με πέταξε στα κάγκελα του διαζώματος. Πονούσα φρικτά στη μέση και ήμουν γεμάτος μώλωπες. Πρόκειται για έναν ασυνείδητο οδηγό που με εγκατέλειψε. Ζω από ένα θαύμα».

Το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Δεν συνηθιζω να σχολιαζω παρομοια περιστατικα,για πολλους λογους.Ο βασικος ειναι οτι δεν αποτελουν θεματα "κοινου ενδιαφεροντος".Θα κανω,ομως,μια εξαιρεση.Οχι για το ιδιο το συμβαν,αλλα για τον παθοντα.Παρακολουθω,οπως οι περισσοτεροι,πολλα χρονια την δουλεια και τις τηλεοπτικες εμφανισεις του "Βασιλακη".Και εχω καταληξει σε δυο συμπερασματα.Πρωτον,οτι προκειται για εναν απ[ο τους πιο ταλαντουχους κωμικους της χωρας τις τελευταιες δεκαετιες.Δευτερον,και κυριοτερο,οτι προεκειται για εναν εξαιρετικο χαρακτηρα.Αυτο που ο λαος αποκαλειο"ψυχουλα".Σεμνος-σχεδον ντροπαλος-,ευγενικος,ευαισθητος,εχει παντα με μια καλη κουβεντα στο στομα του για καποιον τριτον,συνηθως συναδελφο του.Επειδη γνωριζω οτι στον χωρο των ηθοποιωνκαι των καλλιτεχνων γενικοτερα -τετοιοι χαρακτηρες σπανιζουν,αφου το αγαπημενο σπορ των περισσοτερων-ειδικα των επιτυχημενων-ειναι το "να βγαλει ο ενας το ματι του αλλου", "Βασιλακης"μου εχει γινει,εδω και πολλα χρονια,εξαιρετικα συμπαθης.Και το αξιζει απολυτα.Ευχομαι να μην εχει ποτε ξανα παρομοια περιπετεια,και να ειναι παντα καλα στην υγεια του για να τον απολαμβανουμε σε οποια δουλεια κανει.Ακομη και στις διαφημισεις !
Περαστικά του και για αστειευτούμε λιγάκι (με όλο τον σεβασμό):http://data.whicdn.com/images/68027098/superthumb.jpghttps://i.ytimg.com/vi/oaJbm02RtUw/hqdefault.jpgΥ.Γ.: Πραγματικά δεν ξέρω πως γίνεται, πως μπορεί κάποιος να χτυπάει άνθρωπο με το αυτοκίνητο και να μη σταματάει να βοηθήσει. Δεν καίγεται το μέσα του, η συνείδηση του;