«Η ζωή μου καταστράφηκε από τη μέρα που γεννήθηκα», λέει ο πατροκτόνος της Ζακύνθου

«Η ζωή μου καταστράφηκε από τη μέρα που γεννήθηκα», λέει ο πατροκτόνος της Ζακύνθου Facebook Twitter
0

Αποφυλακίστηκε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα ο 27χρονος πατροκτόνος της Ζακύνθου, ευχαριστώντας την ελληνική Δικαιοσύνη και λέγοντας πως θέλει να κάνει μια νέα αρχή. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάω στο σπίτι μου. Στην οικογένειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική Δικαιοσύνη που είδε την αλήθεια και μου έδωσε τη δεύτερη ευκαιρία. Κι επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που στήριξε εμένα και την οικογένειά μου όλο αυτό το διάστημα», είπε 27χρονος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Star. «Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω, να μη γινόταν ποτέ αυτό. Έχω μετανιώσει από την πρώτη στιγμή. Και ξέρω πως μέχρι να πεθάνω θα μετανιώνω μέχρι την τελευταία στιγμή», πρόσθεσε. 

Ο 27χρονος θα επιστρέψει στη Ζάκυνθο. «Ξαναγυρνάω στον τόπο μου, εκεί που έγιναν όλα και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε, και εγώ και η οικογένειά μου», είπε. Ο ίδιος ανέφερε ότι αυτούς τους 13 μήνες μέσα στη φυλακή, σκεφτόταν την αποφυλάκισή του και το να επιστρέψει στην οικογένειά του. «Εμένα η ζωή μου είχε καταστραφεί από τη μέρα που γεννήθηκα, δυστυχώς. Με πλήγωσαν όλα αυτά τα βιώματα που είχα από τον ίδιο μου τον πατέρα» εξήγησε. Από τη μέρα του εγκλήματος δε θυμάται τίποτα, όπως είπε. «Δεν ήμουν εγώ, όπως είπα και στο δικαστήριο. Ήταν ο πόνος, ο θυμός και η οργή ενός μικρού παιδιού, ενός βασανισμένου παιδιού».

Όσο για το αν έχει να θυμάται κάτι καλό από τον πατέρα του, απάντησε: «Δε θα θυμάμαι τίποτα από τον πατέρα μου, δεν υπάρχει κάτι καλό, δεν ένιωσα τίποτα καλό. Δεν ένιωσα την αγάπη του δυστυχώς, οπότε δεν έχω να θυμάμαι και κάτι».

 

Με πληροφορίες από Star

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ