Η Ιερά Σύνοδος ζητά με ανακοίνωση της να αποσυρθούν από την αγορά υποδήματα που έχουν στο πέλμα τους το σχήμα του Τίμιου Σταυρού, θεωρώντας ότι η συγκεκριμένη χρήση του σχήματος του Τιμίου Σταυρού «συνιστά βεβήλωση, εξύβριση, ασέβεια και προσβολή του Λυτρωτικού Συμβόλου της Ορθοδόξου Πίστεώς μας».
Σύμφωνα με τα Νέα, στην ανακοίνωση η Ι.Σ. εκφράζει και «την δυσφορία, την αντίθεση και τον αποτροπιασμό της για την βέβηλη αυτή ενέργεια, εν όψει μάλιστα της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος”.
Σημειώνεται ότι η Σύνοδος προχώρησε στην ανακοίνωση και τη διαμαρτυρία μετά από δημοσίευση στον ηλεκτρονικό τύπο φωτογραφιών για την κυκλοφορία των υποδημάτων.
Ελλάδα /
Η Ιερά Σύνοδος ζητά να αποσυρθούν παπούτσια με τον σταυρό στο πέλμα τους
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Πώς μία λοίμωξη στο δόντι μπορεί να επηρεάσει την καρδιά
Ρόμπερτ Πάουελ: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του 81χρονου σήμερα «Ιησού από τη Ναζαρέτ»
Από την αρθρίτιδα έως την κατάθλιψη, τα οφέλη του κουρκουμά στην υγεία: Πώς να τον εντάξετε στην καθημερινότητά σας
Σύλληψη γκαλερίστα: «Είδα τα σκουλαρίκια που μου είχαν κλέψει σε εκπομπή του», δηλώνει η Λόλα Νταϊφά
Σύλληψη γκαλερίστα: Τον είχαν καταγγείλει πριν ενάμιση μήνα - Τι βρήκαν οι Αρχές στην κατοχή του
σχόλια