«Η χωματερή δείχνει τα όρια της» τονίζει ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δ. Αθηναίων

«Η χωματερή δείχνει τα όρια της» τονίζει ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δ. Αθηναίων Facebook Twitter
EUROKINISSΙ
0

Για το πρόβλημα στον ΧΥΤΑ Φυλής, εξαιτίας ρωγμής στον χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων, και τη συσσώρευση των σκουπιδιών στους δρόμους, μίλησε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, Γιώργος Μπρούλιας.

Σημειώνεται πως χθες ήταν η 9η μέρα που ο ΧΥΤΑ δεν μπόρεσε λειτουργήσει πλήρως. 

«Είναι η πρώτη φορά που ουσιαστικά κλείνει για τόσες μέρες για τεχνικό θέμα η χωματερή, τις προηγούμενες φορές ήταν από απεργίες. Νομίζω ότι η χωματερή έπειτα από πολλά χρόνια λειτουργίας δείχνει τα όρια της και στέλνει μηνύματα», δήλωσε στον Realfm 97,8.

«Όποιες ενέργειες πρέπει να γίνουν, πρέπει να γίνουν γρήγορα, να πάμε σε νέες χωροθετήσεις. Οι δήμοι να κάνουν πράγματα που δεν έκαναν χρόνια, όπως ανακύκλωση στην πηγή, διαλογή στην πηγή, κομποστοποίηση. Αλλά δεν θα φτάνουν αυτά εάν δεν προχωρήσουμε γρήγορα σε νέες χωροθετήσεις για νέες χωματερές», πρόσθεσε.

Ακόμη, ανέφερε πως «η χωματερή έχει ξεκινήσει δοκιμαστικά και δουλεύει από χθες. Είναι ένα πρόβλημα που ουσιαστικά είναι σε όλη την Περιφέρεια από την προηγούμενη Δευτέρα. Εμείς έχουμε κατορθώσει με υπεράνθρωπες προσπάθειες και έχουμε κρατήσει το κέντρο σε καλή κατάσταση, δεν αντιμετώπισε πρόβλημα».

«Προσπαθούμε να μην υπάρχει πουθενά σκουπίδι εννέα και δέκα ημερών. Προσπαθούμε να περνάμε περιμετρικά από όλες τις περιοχές, ανά δύο - τρεις μέρες, ώστε να το κρατάμε σε μία κατάσταση ανεκτή», σημείωσε.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ