Η Χ.Α. έπαιξε τον Χιτλερικό ύμνο σε εκδήλωσή της

Η Χ.Α. έπαιξε τον Χιτλερικό ύμνο σε εκδήλωσή της Facebook Twitter
8

Στην τελευταία διανομή τροφίμων και ρουχισμού αποκλειστικά σε Έλληνες έξω από τα γραφεία του "κόμματος" στον σταθμό Λαρίσης η Χρυσή Αυγή επέλεξε ως ηχτικό background το ναζιστικό ύμνο Ηorst Wessel -με λίγο διαφορετικούς, ελληνικούς στοίχους.

Η πρωτότυπη εκδοχή του τραγουδιού είναι απαγορευμένη στη Γερμανία καθώς αποτελεί τον επίσημο ύμνος του ναζιστικού κόμματος. Τα παρακάτω βίντεο που ανέβασε και η Ελευθεροτυπία είναι χαρακτηριστικά.

Πλάνα από την "εκδήλωση" που ακούγεται το τραγούδι:

 

Το αυθεντικό, απαγορευμένο τραγούδι:

 

Άλλο "επίσημο" βιντεάκι από τη Χ.Α. που περιέχει και τους στίχους:

 

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM