Χανιά: Στην αστυνομία ο άνδρας που κακοποίησε τον σκύλο του

Χανιά: Στην αστυνομία ο άνδρας που κακοποίησε τον σκύλο του Facebook Twitter
Χανιά: Στην αστυνομία ο άνδρας που κακοποίησε τον σκύλο του (ekriti)
0

Ενώπιον των αστυνομικών αρχών στα Χανιά παρουσιάστηκε σήμερα ο 55χρονος, που φέρεται να κακοποίησε το σκυλί του κρεμώντας το και κόβοντάς του τα γεννητικά όργανα.

Ο δράστης από τα Κουνουπιδιανά Χανίων κατά την διάρκεια της κατάθεσής του υποστήριξε ότι προχώρησε σε αυτή την πράξη για να «ηρεμήσει το σκυλί», σύμφωνα με το ekriti.

Ο άνδρας, λόγω της παρέλευσης του αυτοφώρου, αφέθηκε ελεύθερος ωστόσο η κατάθεσή του συμπεριλήφθηκε στον φάκελο της δικογραφίας που έχει ήδη σταλεί στον Εισαγγελέα Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας, στον οποίο επιβλήθηκε ήδη χρηματικό πρόστιμο 30.000 ευρώ κατηγορείται ότι κρέμασε τον σκύλο του και του έκοψε τα γεννητικά όργανα με ψαλίδι, όταν αυτός τον πλησίασε για να παίξει μαζί του.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Νατάσα Μπομπολάκη, τα κλάματα του σκύλου άκουσε περαστικός ο οποίος περισυνέλλεξε το ζώο και το μετέφερε αιμόφυρτο στο πλησιέστερο κτηνιατρείο.

«Τα ουρλιαχτά άκουσε Γερμανός ή Άγγλος τουρίστας, αυτός ξεκρέμασε σε κατάσταση σοκ το σκυλί και το πήγε στον κτηνίατρο», δήλωσε η κ. Μπομπολάκη.

Σύμφωνα με την ίδια, τα κλάματα του σκύλου «άκουσε Γερμανός ή Άγγλος τουρίστας». Δημοσιεύματα αναφέρουν πως εργάζεται ως εθελοντής στο Καταφύγιο Αδέσποτων της Σούδας, «The Souda Shelter Project».

Ο περαστικός φέρεται δε να τράβηξε επίσης φωτογραφίες τον ιδιοκτήτη του σκύλου, απειλώντας πως αν δεν φύγουν άμεσα για τον κτηνίατρο θα τις καταθέσει στην αστυνομία.

Ο 55χρονος, αφού μετέφερε το ζώο στον κτηνίατρο, στη συνέχεια εξαφανίστηκε λέγοντας «Εγώ φεύγω γιατί δεν θέλω να με συλλάβουν».

Η άμεση φροντίδα αποδείχτηκε καταλυτική για τη σωτηρία του σκύλου που κατάφερε να επιζήσει από τον αποτρόπαιο τραυματισμό.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο σκύλος ήταν σε σοβαρή κατάσταση, έχοντας χάσει πολύ αίμα ενώ εισήχθη κατευθείαν στο χειρουργείο. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, ο 55χρονος δεν κατάφερε να κόψει εντελώς τους όρχεις του ζώου παρά μόνο να του προκαλέσει πολύ βαθιά πληγή.

Aυτόπτες μάρτυρες έχουν ήδη καταθέσει για το περιστατικό, ενώ όπως αναφέρει το ekriti.gr, η σύζυγός του 55χρονου κατέθεσε ότι ο σκύλος εκνεύρισε τον άντρα της, γιατί ήθελε να παίξει μαζί του και δεν το άφηνε να κάνει δουλειές.

Φιλοζωικές οργανώσεις προγραμματίζουν διαμαρτυρία έξω από την δημόσια υπηρεσία στην οποία εργάζεται ο 55χρονος ενώ το βράδυ της Δευτέρας συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του.

Χανιά: Στην αστυνομία ο άνδρας που κακοποίησε τον σκύλο του Facebook Twitter
Ο 55χρονος δράστης που φέρεται να κακοποίησε το σκυλί του
Χανιά: Στην αστυνομία ο άνδρας που κακοποίησε τον σκύλο του Facebook Twitter
Ο 55χρονος υποστήριξε ότι προχώρησε σε αυτή την πράξη για να «ηρεμήσει το σκυλί».

Με πληροφορίες του ekriti/cretapost

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ ΑΘΗΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ

Ελλάδα / Η «ακτινογραφία» της στεγαστικής κρίσης στην Ελλάδα: «Πρωταθλητές» στην ΕΕ στο κόστος στέγασης

Η μελέτη της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ καταγράφει την εκτίναξη του κόστους κατοικίας, τη μείωση της ιδιοκατοίκησης και την αυξανόμενη πίεση σε ενοικιαστές και νέους
THE LIFO TEAM
ΦΙΔΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ελλάδα / Ναύπακτος: Οδηγός βρήκε φίδι 2 μέτρων μέσα στο αυτοκίνητό της - «Ήταν τεράστιο, τρόμαξα πολύ»

«Το αυτοκίνητο έβγαζε καπνούς, το σταμάτησα στην άκρη, άνοιξα το καπό και ξαφνικά είδα το φίδι, το οποίο μόλις με είδε άρχισε να στριφογυρίζει», περιγράφει η οδηγός
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM