Χαλάρωση lockdown: Ανοίγουν τα μουσεία στις 14 Μαΐου και τα θερινά σινεμά στις 21 - Η εισήγηση των ειδικών

Χαλάρωση lockdown: Ανοίγουν τα μουσεία στις 14 Μαΐου και τα θερινά σινεμά στις 21 - Η εισήγηση των ειδικών Facebook Twitter
0

«Πράσινο φως» για το άνοιγμα των μουσείων στις 14 Μαΐου και ακολούθως των ερασιτεχνικών αθλητικών δραστηριοτήτων στις 17 Μαΐου και των θερινών κινηματογράφων στις 21 του μηνός, έδωσε η επιτροπή των Λοιμωξιολόγων, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Οι ειδικοί συνεδριάζουν για τα επόμενα βήματα της χαλάρωσης του lockdown και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πρότασή τους προβλέπει και την έναρξη των θεατρικών και μουσικών παραστάσεων σε ανοιχτά θέατρα από τις 28 του μηνός.

Οι αθλητικές ακαδημίες φαίνεται πως θα επαναλειτουργήσουν από τις 17 Μαΐου, σε ανοιχτούς χώρους και μόνο με μικρά, σταθερά γκρουπ το πολύ δέκα ατόμων. 

Οι τελευταίες δραστηριότητες που θα ανοίξουν θα είναι τα θέατρα και οι συναυλίες, είτε στις 28 Μαΐου είτε την 1η Ιουνίου - σε κάθε περίπτωση μόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Επί τάπητος έχει τεθεί και η επανεκκίνηση δημόσιων και ιδιωτικών βρεφονηπιακών σταθμών, με την κυβέρνηση να προκρίνει ως ημερομηνία την 24η Μαΐου. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σκ

Ελλάδα / Αράχωβα: Αντιδρά η Ένωση Ξενοδόχων με αφορμή τον φρικτό θάνατο του Όλιβερ - «Δικάζεται μια ολόκληρη κοινωνία»

Το hashtag #CancelArahova, που πρακτικά στιγματίζει τους νόμους σιωπής, οι οποίοι συγκαλύπτουν τον δράστη της φρικτής θανάτωσης του χάσκι, προκάλεσε την αντίδραση του συγκεκριμένου κλάδου επαγγελματιών
NEWSROOM