Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Τα τελευταία λεπτά της 43χρονης – Βίντεο-ντοκουμέντο στα χέρια των Αρχών

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Τα τελευταία λεπτά της 43χρονης – Βίντεο-ντοκουμέντο στα χέρια των Αρχών Facebook Twitter
0

Βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του φαρμακείου της 43χρονης στην Καβάλαστο οποίο φαίνεται ότι αποτυπώνονται καρέ-καρέ όσα έλαβαν χώρα το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, έχουν οι Αρχές.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Alpha, στο βίντεο έχουν καταγραφεί όλες οι κινήσεις του 55χρονου γυναικοκτόνου, από τη στιγμή που μπήκε -μαζί με το θύμα- στον χώρο, περί τις 16:30.

Η 43χρονη ήταν στον υπολογιστή της, όταν ο 55χρονος την άρπαξε και την οδήγησε τον χώρο που είχε εντός του καταστήματος για να ξεκουράζεται.

Τα επόμενα 3,5 λεπτά ο 55χρονος στραγγαλίζει τη γυναίκα του και στη συνέχεια βγαίνει στον κύριο χώρο του φαρμακείου όπου κάνει βόλτες πάνω κάτω. Τελικώς επιστρέφει και τη σέρνει έξω.

Ώρες αργότερα, ο 55χρονος καταγράφεται να επιχειρεί να αυτοτραυματιστεί στα χέρια και τον λαιμό. 

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα καλεί τις Αρχές για να ενημερώσει πως «έκανα κακό στη γυναίκα μου».

Έως και τώρα ο δράστης επιμένει ότι έκανε το έγκλημα για η 43χρονη «με προσέβαλε», ενώ σήμερα προχώρησε σε μία ανάρτηση στα social media, η οποία έχει προκαλέσει αίσθηση.

«Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά. Με σύννεφα στολισμένη. Ντυμένη νύφη στους Θεούς» έγραψε, συνοδεύοντας μία φωτογραφία από το γάμο τους. 

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Τα τελευταία λεπτά της 43χρονης – Βίντεο-ντοκουμέντο στα χέρια των Αρχών Facebook Twitter

Η οικογένεια της 43χρονης κάνει λόγο για προμελετημένο έγκλημα, με τον δικηγόρο της να αναφέρει πως έχει στη διάθεσή του σημαντικά στοιχεία για το παρελθόν του 55χρονου. Τα στοιχεία, όπως άφησε να εννοηθεί, έχουν σχέση με άλλες υποθέσεις κακοποίησης που δεν αφορούν μόνο το θύμα. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ