Γυναικοκτονία στην Καβάλα: «Είπε κάποια λόγια που γκρέμισαν οτιδήποτε υπήρχε» δηλώνει ο δράστης μέσα από τη φυλακή

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: «Είπε κάποια λόγια που γκρέμισαν οτιδήποτε υπήρχε» δηλώνει ο δράστης μέσα από τη φυλακή Facebook Twitter
0

Δηλώσεις μέσα από τη φυλακή έκανε ο δράστης της γυναικοκτονίας στην Καβάλα. Ο 55χρονος δολοφόνος της 43χρονης συζύγου του μίλησε για την ημέρα της δολοφονίας, αλλά και τη σχέση τους.

«Ενώ ήμουν έτοιμος να αποχωρήσω, έκανε κάποιες κινήσεις και είπε κάποια λόγια τα οποία δεν μπορώ να αναφέρω με λεπτομέρειες, αλλά γκρέμισαν οτιδήποτε υπήρχε. Δεν μπορώ να σας πω ακριβώς τι είπε, θέλω να την προστατεύσω. Θέλω να προστατεύσω την τιμή της, τη μνήμη της, όλα» σημείωσε στο Mega.

Ισχυρίστηκε πως μετά τη δολοφονία, ανέλαβε όλες τις ευθύνες του και επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του, «αλλά απέτυχα». 

«Είμαι πρόθυμος να δικαστώ και να τιμωρηθώ για ό,τι μου αναλογεί, όχι και για κάποιες νοσηρές φαντασίες που κυκλοφορούν» είπε. 

Αναφορικά με το διαζύγιο που του είχε ζητήσει το θύμα, ο ίδιος ισχυρίστηκε πως του «είχε αφήσει κάποια περιθώρια» και πάλευε για τη σχέση τους. 

«Μου είχε πει κάποια πράγματα, είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις, αλλά από την άλλη μου άφηνε και κάποια περιθώρια. Και συνέχιζα να προσπαθώ για το καλό και την ενότητα της οικογένειάς μου και περισσότερο για τα παιδιά μου» δήλωσε, χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η δολοφονία δεν ήταν προσχεδιασμένο γεγονός. «Σταμάτησε το μυαλό να λειτουργεί, δεν είναι κάτι που το κάνει κανένας νοήμων άνθρωπος. Χάθηκε ο κόσμος μου, δεν είχε νόημα τίποτα άλλο, ούτε η ζωή μου» δήλωσε. 

Αναφέρθηκε και στα παιδιά του, επισημαίνοντας πως «είναι πολύ μεγάλο στήριγμα γιατί τα λατρεύω».

Ο δικηγόρος του, σχολιάζοντας τη δήλωση του δημοσιογράφου Νίκου Ευαγγελάτου πως ο δράστης φαίνεται αμετανόητος, είπε: «Έχει μετανιώσει για την πράξη του. Ήταν άριστο ζευγάρι, είχαν φυσιολογικό τρόπο ζωής. Συνέβησαν διάφορα στο ενδιάμεσο που είχαν να κάνουν με το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον. Το θύμα επηρεάστηκε και ζήτησε από τον κατηγορούμενο να χωρίσουν και του είπε ότι δε θα έχει καμία πρόσβαση στα παιδιά του. Ήταν μια αντίδραση του ίδιου χωρίς να υπάρχει προμελέτη».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Ελλάδα / Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Έκτακτα μέτρα προστασίας για εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας λόγω των επικίνδυνα υψηλών θερμοκρασιών. Πρόστιμα 2.000 ευρώ για παραβάσεις.
LIFO NEWSROOM
Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Ελλάδα / Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Η 31χρονη κατέθεσε – παρουσία ψυχολόγου – πως έπεσε πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της όταν ήταν 16 ετών και ζούσαν μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της
LIFO NEWSROOM