Μια αποκαλυπτική μαρτυρία είδε εχθές το φως της δημοσιότητας σχετικά με την δολοφονία της Κάρολαιν Κράουτς από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

 

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που έπαιζε θέατρο για μέρες και παρίστανε το θύμα, έστειλε, δύο εβδομάδες πριν την δολοφονία,  σημείωμα σε πρώην φίλη του, ζητώντας της να τον συναντήσει. «Ζητούσε να με δει έστω και για λίγο. Θεωρούσε ότι αν χωρίσω θα είμαστε μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα, διατηρώντας την ανωνυμία της.

 

«Όντως υπήρχε μία σχέση με τον Μπάμπη, η οποία ήταν από το 2015 και διεκόπη τον Ιούνιο του 2016, έκτοτε δεν είχα καμία απολύτως επαφή. Δεν έχουμε βρεθεί και μπορεί ο καθένας να ελέγξει το οτιδήποτε, τα μηνύματά μου, τα email μου, τις κλήσεις μου, το πού ήμουν γιατί φαίνεται παντού πού είμαι, έχουμε και εμείς στην οικογένεια εφαρμογή εντοπισμού στο κινητό γιατί άκουσα στην τηλεόραση ότι είχαν εφαρμογή πού ήταν ο καθένας», είπε στην Αγγελική Νικολούλη. 

 

«Μετάνιωσα τόσο πολύ γι’ αυτό που είχε συμβεί τότε, και ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός στη ζωή μου. Δεν θα ξαναέβαζα ποτέ σε κίνδυνο την οικογένειά μου», δήλωσε. 

 

Ερωτηθείσα από την Αγγελική Νικολούλη εάν την έχουν βρει και αν έχει μιλήσει με αστυνομικούς, η φίλη του Μπάμπη απάντησε: «Δεν έχει έρθει κανείς σε επαφή μαζί μου και σας διαβεβαιώ ότι είμαι ανοικτή, δεν έχω θέμα».

 

 

Στη συνέχεια, η φίλη του Μπάμπη ρωτήθηκε εάν το διάστημα που είχαν αυτή τη σχέση, ο πιλότος ήταν με την Καρολάιν. «Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν το γνώριζα. Εγώ είχαν την εντύπωση ότι είχαν γνωριστεί το επόμενο Πάσχα. Αν γνωρίστηκαν αυτούς τους δύο μήνες, πριν το τελειώσουμε εμείς, αυτό δεν το γνωρίζω», είπε.

 

Η γυναίκα δήλωσε ότι ο Μπάμπης είχε θυμώσει μαζί της γιατί πίστευε ότι θα διακόψει τον γάμο της για να είναι μαζί. «Είχε θυμώσει πάρα πολύ μαζί μου γιατί πίστευε ότι θα διακόψω το γάμο μου για να είμαστε μαζί. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο. Ήταν μία επιπολαιότητα, από τον τρόπο που με προσέγγισε από την επιμονή του. Ηταν ένα σύνολο πραγμάτων», είπε χαρακτηριστικά.

 

Η γυναίκα, διατηρώντας την ανωνυμία της, δήλωσε ότι δεν είχε καμία συνάντηση με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, υποστηρίζοντας, όμως, ότι εκείνος ήθελε να την δει.  «Ξέρω από διάφορα σημειώματα φαίνεται ότι προσπαθούσε να με δει. Τα έχω κρατήσει όλα αυτά τα χειρόγραφα σημειώματα, αλλά και σελίδες που έχει γράψει στον υπολογιστή. Γιατί στην πορεία να ξέρετε ξεκίνησαν κάποια άλλα θέματα σοβαρότερα, στα οποία ήταν κρυμμένος πίσω από αυτά ο ίδιος».

 

«Ξεκίνησαν SMS κανονικά στον σύζυγό μου», πρόσθεσε, ενώ ερωτηθείσα για το εάν τα έστελνε ο Μπάμπης είπε: «Είμαι 1000% σίγουρη, το έστησε εκείνος στην προσπάθειά του να με κάνει να χωρίσω. Είχε μία εμμονή με αυτό». Η γυναίκα τονίζει ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επέμενε να συναντηθούν. «Αν δείτε όλα τα μηνύματα, τα οποία σας λέω είναι χειρόγραφα, για καλή μου τύχη, μέσα από όλες τις σημειώσεις που έχω».

 

«Σας είπα τελειώσαμε Ιούνιο και μετά από την πολλή επιμονή του βρεθήκαμε για 10 λεπτά έναν Σεπτέμβριο, γιατί έκλαιγε μέσα στο λεωφορείο και μου έλεγε ‘σε παρακαλώ, να σε δω για 10 λεπτά μόνο’. Βρεθήκαμε για 10 λεπτά να μιλήσουμε και την επόμενη ημέρα, ο σύζυγος του έλαβε συνομιλίες στο κινητό του που του έλεγε βρεθήκαν εχθές, να ξέρεις στο τάδε σημείο. Ποιος πρόλαβε και το έμαθε; Βεβαιώθηκα ότι ήταν αυτός από τον τρόπο που έγραφε στα SMS. Δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Ο σύζυγός μου βρήκε στο ταχυδρομικό κουτί κάποιες φωτογραφίες. Μου είχε πει τότε, όταν το έμαθε ο σύζυγος , ότι του υποκλέψανε το μέιλ του και του πήραν τις φωτογραφίες. Προσπαθούσε με κάθε τρόπο να με χωρίσει».

 

«Το τελευταίο διάστημα για κάποιο λόγο προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μαζί μου», είπε, με την Αγγελική να ρωτά «πριν την δολοφονία της Καρολάιν;». «Ναι, ναι», απάντησε εκείνη.

 

«Εχει κάνει ένα λάθος, όμως, έγραφε χειρόγραφα σημειώματα», πρόσθεσε, αποκαλύπτοντας τι έλεγαν τα σημειώματα. «Μέσα από όλα αυτά φαίνεται ότι δεν μου δίνεις σημασία, που έχω προσπαθήσει τόσες φορές, που σε παρακαλώ να βρεθούμε και δεν θες, που είσαι αδιάφορη, που αν βρεθούμε τυχαία δεν γυρίζεις ούτε να με κοιτάξεις. Αυτό είναι το στιλ των μηνυμάτων του».

 

Τότε, η γυναίκα δήλωσε ότι το τελευταίο σημείωμα της το έστειλε πριν το φετινό Πάσχα, δύο εβδομάδες πριν την δολοφονία της Καρολάιν. «Ζητούσε να με δει έστω και για λίγο. Θεωρούσε ότι αν χωρίσω θα είμαστε μαζί. Μέσα σε όλα αυτά εγώ θεώρησα ότι ο άνθρωπος δεν πάει καλά για να στήσει παλαιότερα τέτοιο σκηνικό με τον σύζυγό μου. Και τα κράτησα όλα αυτά γιατί μέσα από αυτά τα σημειώματα φαίνεται η δική μου στάση και τα έχω όλα στη διάθεσή σας», είπε.

 

«Το ξέρω ότι τα είχε μάθει (σ.σ. η Καρολάιν) και θα σας πω πώς το ξέρω. Μου λέει ότι βρήκε στο τάμπλετ μου φωτογραφίες σου και της είπα ότι τις έσβησα, ενώ εγώ δεν τις είχα σβήσει και τις ξαναβρήκε. Αυτό, όμως, παλιότερα», ανέφερε. «Το τελευταίο εξάμηνο είχε αρχίσει πάλι τα σημειώματα. Είχε μια εμμονή, η οποία με είχε φοβίσει τόσο πολύ και προσπαθούσα να έχω μια καλή σχέση μαζί του από απόσταση για να μη θυμώσει».