Γηροκομείο στον Κορυδαλλό: «Τους έδεναν στα καλοριφέρ και τα κρεβάτια» - Καταγγελία πρώην εργαζόμενης

Γηροκομείο στον Κορυδαλλό: «Τους έδεναν στα καλοριφέρ και στα κρεβάτια» - Καταγγελία πρώην εργαζόμενης Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash.
0

Για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των τροφίμων σε γηροκομείο του Κορυδαλλού μίλησε μια πρώην εργαζόμενη και ένας κάτοικος της περιοχής.  

«Εκτός από υποσιτισμένους ασθενείς, υπήρχαν άλλοι που είχαν ελλειπή φαρμακευτική αγωγή», καταγγέλλει η πρώην εργαζόμενη μιλώντας στον Αnt1. 

«Τους έδεναν στα καλοριφέρ και στα κρεβάτια, με τη δικαιολογία ότι οι τρόφιμοι είναι επιθετικοί [...] Όταν ένας ψυχιατρικός ασθενής παίρνει ελλιπή αγωγή, προφανώς θα είναι επιθετικός», προσθέτει. «Το επισκεπτήριο των συγγενών επιτρεπόταν τις ώρες 17:00-20:00 και η διεύθυνση του γηροκομείου πίεζε το προσωπικό να είναι όλα στην εντέλεια στις 17:00 για να μην αντιληφθούν όσα συνέβαιναν».

Από την άλλη, κάτοικος της περιοχής αναφέρει ότι «από την ημέρα που ξεκίνησε να λειτουργεί το γηροκομείο, γέμισε και μετά άρχισαν να φεύγουν συνέχεια νεκροφόρες, ο κόσμος απηύδησε. Δεν είχαμε δει ποτέ την αστυνομία να έρχεται. Την είδαμε τώρα 3-4 μέρες που έχουν έρθει για να το κλείσουν». 

«Ποιος τολμούσε να μπει μέσα; Δεν επιτρεπόταν σε κανέναν να έχει σχέσεις με τους ασθενείς. Χθες στις 14:30 πήραν κάποιον παππού να τον πάνε σε κάποιο γηροκομείο. Όταν βρουν άλλο κρεβάτι θα πάρουν και τους άλλους. Θα κλείσει, δεν υπάρχει περίπτωση», πρόσθεσε.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ