Γιώργος Μαργαρίτης: Έχω παίξει 50.000 τη ζαριά όταν ήμουν εθισμένος στον τζόγο

Γιώργος Μαργαρίτης: Έχω παίξει 50.000 τη ζαριά όταν ήμουν εθισμένος στον τζόγο Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΤ.
0

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε σε συνέντευξή του για τον εθισμό που πέρασε με τον τζόγο αλλά και για ιστορίες από την πολυετή καριέρα του στο ελληνικό τραγούδι.

«Δέκα χρόνια ήμουν με τον τζόγο. Τότε το έπαιρνα σήμερα τα χάνω εγώ τα λεφτά και τα παίρνεις και εσύ. Αύριο τα χάνεις εσύ και τα παίρνω εγώ. Δεν τα παίρνει κανείς μαζί του. Έτσι σκεφτόμουν.Έρχονταν και οι ηθοποιοί και ρίχναμε 50.000 τη ζαριά», είπε μιλώντας στην ΕΡΤ. 

Σε άλλο σημείο μίλησε για την εποχή του «πολέμου της μαρκίζας» ενώ αφηγήθηκε και ένα περιστατικό που είχε συμβεί με μερικά «κουτσαβάκια» σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε.

«Τραγουδούσα με τη Ρίτα [Σακελλαρίου] και ήταν πέντε – έξι κουτσαβάκια και μου έκαναν κίνηση να πάω εκεί. Συνέχισα να κάνω την δουλειά μου, αλλά λέω τώρα εγώ θα σας κανονίσω».

«Κάνω λοιπόν, “κυρίες και κύριοι το τραγούδι αυτό είναι αφιερωμένο για τον τάδε φίλο μου” και μόλις άκουσαν το όνομα πετάχτηκαν κάποιοι απ’ αυτούς και ήρθαν και με ρώτησαν “που είναι το φιλαράκι μας;” λέω μας ακούει στο τηλέφωνο, δηλαδή το φιλαράκι μου δε "μάσαγε" από τέτοια», είπε χαρακτηριστικά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκέπαστρο Καλατράβα

Ελλάδα / Στέγαστρο Καλατράβα: «Το ορθό θα ήταν να παραμείνει κλειστό για την επόμενη διετία»

Ο Χρήστος Ροδόπουλος, επισκέπτης καθηγητής Δομικής Ακεραιότητας στο Monash University και μέλος της Εθνικής Επιτροπής ΕΛΟΤ, δίνει στη LiFO απαντήσεις σε ερωτήματα που δεν απαντά κανείς μέχρι τώρα και αφορούν την ασφάλεια του σταδίου και «συμβόλου» των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΣΚΟΥΝΤΑΣ