Γιώργος Κιμούλης: Κατέθεσε αγωγή στο ΣΕΗ για τη διαγραφή του -Ζητά αποζημίωση

Γιώργος Κιμούλης Facebook Twitter
Φωτ: EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
0

Αγωγή προκειμένου να ακυρωθεί η διαγραφή του από το ΣΕΗ κατέθεσε ο Γιώργος Κιμούλης.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Mega Καλημέρα, ο ηθοποιός ζητά την ακύρωση της διαγραφής του και μάλιστα χρηματική αποζημίωση για την ηθική βλάβη και την ζημιογόνο επίδραση που είχε η διαγραφή από το ΣΕΗ.

«Τέλος της εβδομάδας θα έχετε επίσημα αντίγραφα όλοι θα κάνουμε διανομή για να αποδείξουμε το αληθές των ισχυρισμών μας χωρίς υπεκφυγές», δήλωσε ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος.

«Ζητάμε αποζημίωση για την ηθική βλάβη και την ζημιογόνο επίδραση στον ψυχισμό του που είχε το γεγονός ότι χωρίς κανέναν απολύτως σπουδαίο λόγο τον διέγραψαν από το Σωματείο», πρόσθεσε.

Όπως τόνισε ο κ. Καπερνάρος, «τα ποσά είναι σχετικά, ανάλογα με το πώς θεωρεί ο καθένας ότι πλήττεται η προσωπικότητα και ο ψυχισμός του άλλου, αυτά είναι εγκλήματα κατά της προσωπικότητάς του. Δεν θυμάμαι το ποσό αλλά είναι αρκετά».

Ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη γνωστοποίησε ότι τις επόμενες ημέρες οι νομικοί εκπρόσωποι αναμένεται να συναντηθούν προκειμένου να βρεθεί λύση.

«Είμαστε στο στάδιο που την Πέμπτη θα παρευρεθούμε στον διαμεσολαβητή και εκεί θα γίνει απόπειρα συμβιβασμού (…) μακάρι να μην είναι άκαρπη. Η ικανοποίηση έγκειται στον καθένα όταν βλέπει ότι πιάνει τόπο αυτό για το οποίο ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του θιγμένο, προσβληθέντα και αδικημένο», πρόσθεσε ο κ. Καπερνάρος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ