Γέννησε σήμερα στο Αττικόν μία ακόμη γυναίκα θετική στον κορωνοϊό

Γέννησε σήμερα στο Αττικόν μία ακόμη γυναίκα θετική στον κορωνοϊό Facebook Twitter
0

Το τρίτο παιδί στην Ελλάδα από γυναίκα θετική στον κορωνοϊό γεννήθηκε σήμερα στη Γ' Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».

Το αγόρι γεννήθηκε με καισαρική τομή και βάρος 3.340 γραμμάρια. Τα αποτελέσματα του τεστ που έγινε στο αγοράκι αναμένονται αύριο.

Η 35χρονη παραπέμφθηκε στο «Αττικό» Νοσοκομείο που είναι νοσοκομείο αναφοράς για Covid-19 από τη Β' Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του ΕΚΠΑ στο Αρεταίειο. Η μητέρα μεταφέρθηκε στην πτέρυγα Covid-19 του νοσοκομείου και το νεογνό στη μονάδα προώρων νεογνών για παρακολούθηση.

Η Γ' Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική έχει ετοιμάσει πρωτόκολλο διαχείρισης και συγκεκριμένο χώρο στην κλινική για τη διεκπεραίωση τοκετού σε γυναίκες με Covid-19.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μιλώντας ανοιχτά για όσα πολλές φορές μένουν στο περιθώριο ή αμφισβητούνται

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: Καλεσμένοι-έκπληξη και δεκάδες προσωπικότητες στο φετινό συνέδριο

Περισσότεροι από 50 εκπρόσωποι του πολιτισμού, των επιχειρήσεων, της πολιτικής, των media, του ακτιβισμού και της κοινωνίας των πολιτών θα συζητήσουν ανοιχτά θέματα που αφορούν την ισότητα, τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη στους χώρους εργασίας αλλά και στην καθημερινή ζωή.
LIFO NEWSROOM
Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ: Εργαζόμενοι και ασθενείς με εγκαύματα από ακτινοβολία UV σε χειρουργείο

Ελλάδα / Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ: Εργαζόμενοι και ασθενείς με εγκαύματα από ακτινοβολία UV σε χειρουργείο

Αρκετοί εργαζόμενοι εμφάνισαν συμπτώματα όπως πονοκεφάλους, ζαλάδες και άλλες παρενέργειες, ενώ υπάρχει έντονη ανησυχία για τις πιθανές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία τόσο του προσωπικού όσο και των ασθενών
LIFO NEWSROOM
Μετς: Βίντεο από την στιγμή που ΙΧ στο οποίο βρέθηκε σορός άνδρα τυλίγεται στις φλόγες

Ελλάδα / Μετς: Βίντεο από την στιγμή που το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε σορός άνδρα τυλίγεται στις φλόγες

ο όχημα, το οποίο έφερε ξένες πινακίδες, φέρεται να ήταν σταθμευμένο για αρκετό καιρό στο σημείο, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής
LIFO NEWSROOM