Γενική απεργία: Συγκεντρώσεις και πορείες στο κέντρο της Αθήνας

Γενική απεργία: Συγκεντρώσεις και πορείες στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
0

Σε εξέλιξη είναι συγκεντρώσεις και πορείες στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της 24ωρης γενικής απεργίας κατά της ακρίβειας και το κόστος της ενέργειας. 

Το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε συγκέντρωση στα Προπύλαια. Η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, άλλα σωματεία και συνδικάτα είχαν απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος. 

Στη συνέχεια ξεκίνησαν οι πορείες προς το Σύνταγμα και οι διαδηλωτές έφτασαν μπροστά από τη Βουλή, με συνέπεια να κλείσουν δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας. 

Το παρών στις κινητοποιήσεις δίνουν ο Αλέξης Τσίπρας, ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μαζί με βουλευτές και στελέχη των κομμάτων τους. 

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, λόγω της απεργίας, δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια λεωφορείων, τρόλεϊ και στις γραμμές 2 και 3 του μετρό. Στην γραμμή 1 γίνονται δρομολόγια από τις 09:00 έως τις 17:00 και οι συρμοί του τραμ κυκλοφορούν από τις 08:00 έως τις 22:00. Τα ταξί έχουν τραβήξει χειρόφρενο, ενώ δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο δυστύχημα στην Αταλάντη: Αυτοκίνητο παραβίασε STOP και συγκρούστηκε με μηχανή - Νεκρή 32χρονη

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Αταλάντη: Αυτοκίνητο παραβίασε STOP και συγκρούστηκε με μηχανή - Νεκρή 32χρονη

Ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αταλάντης έφτασε στο σημείο και ανέλαβε και τη διακομιδή της, όμως η 32χρονη υπέκυψε στα τραύματά της κατά τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο της Λαμίας
LIFO NEWSROOM