LIVE!

Φθιώτιδα: Ανατίναξαν ATM με 43.420 ευρώ αλλά έφυγαν με άδεια χέρια

Φθιώτιδα: Ανατίναξαν ATM με 43.420 ευρώ αλλά έφυγαν με άδεια χέρια Facebook Twitter
Φωτ. : EUROKINISSI
0

Άγνωστοι αφαίρεσαν και ανατίναξαν ΑΤΜ από σούπερ μάρκετ στο Μαρτίνο Φθιώτιδας αλλα δεν κατάφεραν να πάρουν τα χρήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι έξι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, αφαίρεσαν ένα ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο σε σούπερμάρκετ και περιείχε 43.420 ευρώ.

Στη συνέχεια το ανατίναξαν χρησιμοποιώντας άγνωστο μέχρι στιγμής υλικό, αλλά ενεργοποιήθηκε το αντικλεπτικό σύστημα IBNS, καθιστώντας τα χαρτονομίσματα άχρηστα.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού, ένας εκ των δραστών είχε στην κατοχή του πιστόλι με το οποίο τον απείλησε, προκειμένου να απομακρυνθεί από το σημείο, όταν πήγε να δει τι έγινε.

Έπειτα οι δράστες ρυμούλκησαν το ΑΤΜ έξω από το κατάστημα, όπου τους περίμενε ένα λευκό VAN με ένα μαύρο SUV μάρκας AUDI και διέφυγαν με κατεύθυνση την Λάρυμνα Φθιώτιδας.

Έρευνα και προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ έχει ήδη βρεθεί το φορτηγό όχημα που χρησιμοποιήθηκε για την ρυμούλκηση του μηχανήματος, το οποίο ερευνήθηκε για αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Στον χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα συρματόσχοινο.

Ελλάδα
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβαθμίζονται οι κατηγορίες για τον «λογιστή» - Καίριος ο ρόλος του λέει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβαθμίζονται οι κατηγορίες για τον «λογιστή» - Καίριος ο ρόλος του λέει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία αναβαθμίζει τις κατηγορίες κατά του λογιστή της εγκληματικής οργάνωσης για τις παράνομες επιδοτήσεις – Στοιχεία πολυτελείας, ακριβά ταξίδια και απολογίες για 12 ακόμα κατηγορούμενους
LIFO NEWSROOM
Κορωπί: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη - Χτυπήματα φέρει και ο 4χρονος γιος

Ελλάδα / Κορωπί: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη - Χτυπήματα φέρει και ο 4χρονος γιος

Ενώπιον του Εισαγγελέα, ο δράστης του εγκλήματος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο - Η γυναίκα, πολύ σοβαρά τραυματισμένη, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»
LIFO NEWSROOM
Δημογραφικό και υπογεννητικότητα: Για 45 χρόνια έξι νομοί καταγράφουν περισσότερους θανάτους από γεννήσεις

Ελλάδα / Δημογραφικό και υπογεννητικότητα: Για 45 χρόνια έξι νομοί καταγράφουν περισσότερους θανάτους από γεννήσεις

Νέα ανάλυση αποκαλύπτει τις τεράστιες δημογραφικές ανισότητες στην Ελλάδα: έξι νομοί με 45 χρόνια περισσότερους θανάτους από γεννήσεις, και μια χώρα που γερνά ταχύτερα από ποτέ
LIFO NEWSROOM