Φωτιά στο Μαρτίνο: Καίει και στις δύο πλευρές της εθνικής οδού- Ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων

Φωτιά στο Μαρτίνο: Καίει και στις δύο πλευρές της εθνικής οδού- Ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων Facebook Twitter
Πηγή φωτό lamiareport
0

Σε εξέλιξη είναι η φωτιά που ξέσπασε στο Μαρτίνο Φθιώτιδας νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής και πλέον καίει και στις δύο πλευρές της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική πυρκαγιά και εξαιτίας των ισχυρών ανέμων εξαπλώθηκε, με συνέπεια οι φλόγες να περάσουν και στην άλλη πλευρά της εθνικής οδού, που παραμένει κλειστή σε αυτό το σημείο. Η Τροχαία κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων προς παρακαμπτήριες οδούς από τον κόμβο του Μαρτίνου έως αυτόν του Κάστρου. 

«Η φωτιά είναι σε εξέλιξη και παρουσιάζει ελαφρώς καλύτερη εικόνα. Καίει εκατέρωθεν της εθνικής οδού και δεν κινδυνεύει ο οικισμός», ανέφερε εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Πυροσβεστικής στη LiFO.

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής που δίνουν μάχη με τις φλόγες έχουν ενισχυθεί. Πλέον επιχειρούν στην περιοχή 64 πυροσβέστες με 17 οχήματα, 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ συνδράμουν 4 υδροφόρες και δύο μηχανήματα έργου της τοπικής αυτοδιοίκησης. Από αέρος, ρίψεις νερού πραγματοποιούν πλέον 5 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ