Φωτιά στο Λαύριο: Ταυτοποιήθηκε ο εμπρηστής και αναζητείται για να συλληφθεί

Φωτιά στο Λαύριο: Ταυτοποιήθηκε ο εμπρηστής και αναζητείται για να συλληφθεί Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου από φωτιά στο Λαύριο / EUROKINISSI
0

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χορτολειβαδική έκταση στο Λαύριο, η οποία οφείλεται σε εμπρησμό.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, μετά από έρευνα των υπαλλήλων της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) και του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Λαυρίου. για τη φωτιά στη θέση «Φοινικόδασος» ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας κάτοικος της περιοχής.

Για τους παραπάνω λόγους, έχει εκδοθεί δελτίο αναζήτησης και σύλληψής του από την ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ παράλληλα πληροφορίες κάνουν λόγο για υψηλόβαθμο αξιωματούχο του δήμου Λαυρεωτικής. Υπενθυμίζεται πως ο υπαίθριος χώρος όπου και ξέσπασε η φωτιά, βρίσκεται κοντά στο ΕΠΑΛ Λαυρίου και η σχολική μονάδα είχε πλήρη δραστηριότητα την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Στο σημείο για την κατάσβεσή της, επιχείρησαν νωρίτερα 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, αλλά και μηχανήματα και υδροφόρες της Τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM