Φωτιά στην Πεντέλη: Ισχυρή σύσταση για αποφυγή μετακινήσεων προς χώρους απασχόλησης παιδιών

Φωτιά στην Πεντέλη: Ισχυρή σύσταση για αποφυγή μετακινήσεων προς χώρους απασχόλησης παιδιών Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Ισχυρή σύσταση να αποφεύγονται σήμερα οι μετακινήσεις προς εγκαταστάσεις απασχόλησης παιδιών στη βορειοανατολική Αττική απηύθυνε το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, λόγω της φωτιάς στην Πεντέλη

«Λόγω της πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Πεντέλης και για λόγους ασφαλείας και προστασίας από τον καπνό, το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας απευθύνει ισχυρή σύσταση να αποφεύγονται σήμερα οι μετακινήσεις παιδιών σε εγκαταστάσεις και χώρους απασχόλησης (λ.χ. camps) στην ευρύτερη περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής», αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε. 

Νωρίτερα, μέσω του 112 εστάλη μήνυμα για την αποφυγή των μετακινήσεων στη λεωφόρο Μαραθώνος, από τον κόμβο της Αττικής Οδού μέχρι το Πικέρμι, καθώς ο δρόμος έχει κλείσει λόγω της πυρκαγιάς. 

Σε ό,τι αφορά στην Αττική Οδό, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα. Παραμένουν κλειστές οι έξοδοι Μαραθώνος και Ανθούσας στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο καθώς και η έξοδος Μαραθώνος προς Ελευσίνα, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ