Φωτιά στην Εύβοια: Άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ζητά η Πυροσβεστική

Φωτιά στην Εύβοια: Άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ζητά η Πυροσβεστική Facebook Twitter
0

 Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τους τρεις κύριους υπόπτους, οι οποίοι ερευνώνται ως πιθανοί εμπρηστες στη φωτιά της κεντρικής Εύβοιας, φέρεται να έχουν ζητήσει οι πυροσβεστικές αρχές.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται κατά κύριο λόγο ένας 33χρονος άνδρας, ο οποίος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για εμπρησμό. Ωστόσο, ο ίδιος είχε αφεθεί ελεύθερος, λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.

Οι τρεις ύποπτοι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να ισχυρίζονται ότι την ώρα της φωτιάς βρίσκονταν αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το σημείο εκδήλωσης.

Μάλιστα, ο 33χρονος δήλωσε ότι βρισκόταν σε απόσταση 25 χιλιομέτρων. Στο πλαίσιο αυτό, οι πυροσβεστικές αρχές έχουν ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να εξετάσουν τα άλλοθι, με βάση τα σήματα από τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, παρότι έχει γνωστοποιηθεί ότι έχουν ληφθεί 24 καταθέσεις μαρτύρων, καθώς και ότι έχουν εντοπιστεί συγκεκριμένα στοιχεία και ευρήματα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ