Φωτιά σε βυτιοφόρο: Κλειστός ο προαστιακός- Διακοπή κυκλοφορίας στην Κακιά Σκάλα

Φωτιά σε βυτιοφόρο: Κλειστός ο προαστιακός- Διακοπή κυκλοφορίας στην Κακιά Σκάλα Facebook Twitter
0

Η κυκλοφορία μεταξύ Μαγούλας και Κορίνθου, έχει διακοπεί στον προαστιακό με εντολή της αστυνομίας, εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε σε βυτιοφόρο που μεταφέρει υγραέριο κίνησης, στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου.

Σύμφωνα με την Hellenic Train, το τμήμα της γραμμής Μαγούλα – Κόρινθος έκλεισε λίγο μετά τις 13:00 με εντολή της πυροσβεστικής, λόγω της φωτιάς στο βυτιοφόρο. Η αμαξοστοιχία με αριθμό 1314 (Πειραιάς – Κιάτο) και ώρα αναχώρησης 12:15, σταμάτησε στον Σ.Σ. Μαγούλας, ενώ η αμαξοστοιχία 1317 (Κιάτο-Πειραιάς) με ώρα αναχώρησης 12:59, σταμάτησε στο Σ.Σ. Κορίνθου.

Στις 13:45, η Hellenic Train ανακοίνωσε πως η γραμμή Αθηνών – Κορίνθου θα μείνει κλειστή μέχρι νεοτέρας με εντολή της πυροσβεστικής. Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στα δρομολόγια Πειραιάς – Αεροδρόμιο, σύμφωνα με ενημέρωση της εταιρείας.

Η φωτιά στο βυτιοφόρο ξέσπασε στο ύψος της Κακιάς Σκάλας και στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου.

Όπως μετέδωσε το MEGA το βυτιοφόρο μεταφέρει 7,2 τόνους υγραέριο κίνησης. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η φωτιά έχει περιοριστεί, ωστόσο έχει παρατηρηθεί διαρροή για την οποία γίνεται προσπάθεια να εντοπιστεί το ακριβές σημείο με θερμική κάμερα.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Ολυμπία οδό «συνεχίζεται η επιχείρηση της πυροσβεστικής για κατάσβεση της φωτιάς σε βυτιοφόρο με υγραέριο ενώ κλειστός παραμένει ο αυτοκινητόδρομος και στα δύο ρεύματα στην περιοχή, αλλά και η ΠΕΟ με εντολή της Πυροσβεστικής. Αναστροφή των οχημάτων γίνεται σε Ελευσίνα και Ισθμό».

Νεότερη ανακοίνωση της πυροσβεστικής αναφέρει οι δυνάμεις για την κατάσβεση έχουν ενισχυθεί και στο σημείο της φωτιάς επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

Κλειστά και τα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου στο σημείο. Ειδικότερα έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το 42ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Κόρινθο και από το 50,5ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Αθήνα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ