Ευρυτανία: Πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά, κατά λάθος, τον αδελφό του στο κυνήγι

Ευρυτανία: Πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά, κατά λάθος, τον αδελφό του στο κυνήγι Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Ένας 53χρονος τραυμάτισε σοβαρά, κατά λάθος, με πυροβολισμό τον αδελφό του, ενώ οι δυο τους είχαν πάει για κυνήγι, στην Ευρυτανία.

Μία παρέα είχε πάει για κυνήγι αγριόχοιρου στην περιοχή της Φουρνάς Ευρυτανίας, το πρωί του Σαββάτου, ανάμεσά τους και τα δύο αδέλφια, 52 και 53 ετών. Κάποια στιγμή ο 53χρονος φέρεται να πυροβόλησε κυνηγώντας θήραμα και η σφαίρα εξωστρακίστηκε και τραυμάτισε στο κεφάλι, λίγο πάνω από τον μάτι, τον 52χρονο, σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου διασωληνώθηκε, καθώς η κατάστασή του ήταν σοβαρή. Στη συνέχεια αποφασίστηκε η διακομιδή του στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος: Συνεχείς πανελλαδικές στάσεις εργασίας έως το τέλος Ιανουαρίου

Ελλάδα / Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος: Συνεχείς πανελλαδικές στάσεις εργασίας έως το τέλος Ιανουαρίου

Η Δ.Ο.Ε. κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις της, εκφράζοντας την αντίθεσή της τόσο στο πλαίσιο της αξιολόγησης όσο και στην πρακτική της κάλυψης των κενών μέσω υποχρεωτικών υπερωριών
THE LIFO TEAM