Εύβοια: Ηλικιωμένος αυτοκτόνησε με καραμπίνα

Εύβοια: Ηλικιωμένος αυτοκτόνησε με καραμπίνα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Τέλος στη ζωή του φέρεται να έδωσε ηλικιωμένος άνδρας, κάτοικος Εύβοιας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε ο ιστότοπος evima.gr, ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, το πρωί του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου. Ζούσε στο χωριό Κουβέλες το οποίο είναι κοντά στα Στύρα Ευβοίας.

Τα στοιχεία δείχνουν πως πιθανότατα δεν πρόκειται για δολοφονία, αλλά για αυτοκτονία, καθώς ο ηλικιωμένος ηλικίας περίπου 75 ετών, φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο. Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο 

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση, καθώς στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να ξεκινήσουν οι έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του.

Με πληροφορίες από evima.gr

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

θηξ

Ελλάδα / Aristides Dallas Architects: Διεθνές βραβείο Architizer A+Awards για το ελληνικό αρχιτεκτονικό γραφείο

Το βραβείο αναγνωρίζει αρχιτεκτονικά γραφεία από όλο τον κόσμο, τα οποία διαμορφώνουν έναν ισχυρό τοπικά εστιασμένο αρχιτεκτονικό λόγο με διεθνή σχεδιαστική και πολιτισμική αξία.
LIFO NEWSROOM