Εύα Καϊλή: «Ζει μία καταστροφή, θα υποβάλει νέο αίτημα αποφυλάκισης», λέει ο δικηγόρος της

Εύα Καϊλή: Ζει μία καταστροφή, θα υποβληθεί νέο αίτημα αποφυλάκισης, λέει ο δικηγόρος της Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/JALAL MORCHIDI
0

Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, έκανε νέες δηλώσεις σήμερα, εισερχόμενος στις φυλακές ΑΡΕΝ για να την επισκεφθεί.

Μία μέρα μετά την απόφαση των βελγικών Αρχών να παραμείνει υπό κράτηση η Ελληνίδα ευρωβουλευτής για το Qatargate, ο δικηγόρος της τόνισε πως «η Εύα Καϊλή ζει μια καταστροφή».

«Η κα Καϊλή είναι εντελώς μόνη μέσα στις φυλακές, δυστυχώς, και το 22 μηνών παιδί της είναι κι αυτό μόνο του» συνέχισε ο νομικός εκπρόσωπός της.

«Είναι Χριστούγεννα, δεν υπάρχει κανείς δίπλα της, η Εύα Καϊλή αισθάνεται ότι ζει μια καταστροφή, παρακαλώ σεβαστείτε το».

Ο γνωστός δικηγόρος εξήγησε πως η ευρωβουλευτής δεν κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης να συνεχιστεί για ένα μήνα η προφυλάκιση της «για νομικούς λόγους» και επιβεβαίωσε πως θα κατατεθεί νέο αίτημα για την υπό όρους αποφυλάκιση, που θα επανεξεταστεί μετά την λήξη του χρονικού διαστήματος της προφυλάκισης της.

Την κα Καϊλή επισκέφθηκε σήμερα στις φυλακές που κρατείται ο πατέρας της.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Γιώργος Λαμπράκης ανήμερα της δολοφονικής επίθεσης στον πατέρα του

Ελλάδα / Πέθανε ο Γιώργος Λαμπράκης ανήμερα της δολοφονικής επίθεσης στον πατέρα του, Γρηγόρη

Ο πατέρας του, Γρηγόρης Λαμπράκης, δέχθηκε δολοφονική επίθεση στις 22 Μαΐου 1963 στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να αφήσει την τελευταία του πνοή στις 27 Μαΐου.
NEWSROOM
Καταδικάστηκε σε φυλάκιση γιατί βιντεοσκοπούσε την δίκη Κασιδιάρη

Ελλάδα / Σε ισχύ ο νέος ποινικός κώδικας: Θα εκτίσει τρεις μήνες φυλακή 57χρονος που βιντεοσκοπούσε τη δίκη Κασιδιάρη

Τιμωρήθηκε με 24 μήνες φυλάκιση - Η έφεση δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα - Αντί για τρεις μήνες φυλακή μπορεί να επιλέξει κοινωνική υπηρεσία - Του επιβλήθηκε και πρόστιμο 20.000 ευρώ
NEWSROOM
Αντικατάσταση της Ελένης Βιτάλη με την Πίτσα Παπαδοπούλου στη συναυλία στο Ισραήλ - «Δεν ξέρω αν κάνω καλά ή κακά»

Ελλάδα / «Δεν ξέρω αν κάνω καλά ή κακά» είπε η Πίτσα Παπαδοπούλου που θα τραγουδήσει στο Ισραήλ στη θέση της Ελένης Βιτάλη

«Δεν μπορώ να μπω στο πολιτικό κομμάτι εγώ» είπε η τραγουδίστρια που θα εμφανιστεί στη συναυλία για τα 30 χρόνια του Shlomi Saranga και απέφυγε να υιοθετήσει τους ισχυρισμούς του Ισραηλινού καλλιτέχνη
NEWSROOM