Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 26χρονου στο Περιστέρι - Συνελήφθησαν οι δράστες

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 26χρονου στο Περιστέρι - Συνελήφθησαν οι δράστες Facebook Twitter
1

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία ενός 26χρονου, υπήκοου Αλβανίας, που διαπράχθηκε προχθές στο Περιστέρι.

Η αστυνομία συνέλαβε τους δράστες, οι οποίοι είναι ένας 28χρονος και ο 59χρονος πατέρας του, επίσης υπήκοοι Αλβανίας. 

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το θύμα είχε προσωπικές διαφορές με τον 28χρονο και για τον λόγο αυτό τις τελευταίες μέρες διαπληκτίζονταν μέσω τηλεφώνου.

Tα ξημερώματα της Τετάρτης, και ενώ είχε προηγηθεί τηλεφωνική λογομαχία, το θύμα μετέβη στην οικία του 28χρονου μαζί με τον αδελφό του και του ζήτησε να βγει έξω, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.

Ο 28χρονος, ακολουθούμενος από τον 59χρονο πατέρα του, κρατώντας και οι δύο αιχμηρά αντικείμενα βγήκαν από την οικία τους και ακολούθησε συμπλοκή, κατά τη διάρκεια της οποίας ο 28χρονος τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 26χρονο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πορεία υπέρ της Παλαιστίνης στην Αθήνα: Φωτοβολίδες έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ

Ελλάδα / Πορεία υπέρ της Παλαιστίνης στην Αθήνα: Φωτοβολίδες έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ

Οι διαδηλωτές κινήθηκαν μέσω κεντρικών οδών, πραγματοποιώντας μια συμβολική στάση έξω από την πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών, προτού καταλήξουν στον τελικό τους προορισμό, την πρεσβεία του Ισραήλ στο Ψυχικό
LIFO NEWSROOM
Δολοφονία στη Σκύδρα: «Είχε φαντασιώσεις ότι του έκανε ζημία, τον έβριζε» λένε συγγενείς του δράστη

Ελλάδα / Δολοφονία στη Σκύδρα: «Είχε φαντασιώσεις ότι του έκανε ζημία, τον έβριζε» λένε συγγενείς του δράστη

Οι διαφορές των δύο ανδρών σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν χρόνιες και για αυτό η οικογένεια του 72χρονου ήταν εξαρχής ανήσυχη μετά την εξαφάνισή του - Τι υποστηρίζει η κόρη του θύματος
LIFO NEWSROOM