Έξι λουόμενοι νεκροί σε ελληνικές θάλασσες σήμερα

Έξι λουόμενοι νεκροί σε ελληνικές θάλασσες σήμερα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Έξι άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από ελληνικές θάλασσες, σήμερα, σύμφωνα με το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος και της ελληνικής ακτοφυλακής. 

Τα πτώματα ανασύρθηκαν σε θαλάσσιες περιοχές της Βουλιαγμένης, του Βόλου, της Κορίνθου, της Αμφιλοχίας, της Πρέβεζας και της Καβάλας. Πρόκειται για τέσσερις άνδρες και δυο γυναίκες, ηλικίας 61 ετών και άνω. 

«Ήταν και οι έξι λουόμενοι και ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους», δήλωσαν στο LiFO.gr οι υπεύθυνοι του γραφείου τύπου. «Μεταφέρθηκαν σε γειτονικά νοσοκομεία ή κέντρα υγείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους αλλά δεν γνωρίζουμε την αιτία του θανάτου τους» ξεκαθάρισε η ίδια πηγή, εν αναμονή της νεκροψίας - νεκροτομής που θα δώσει τις απαντήσεις.

Αναλυτικά:

Ένας 75χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θαλάσσια περιοχή της Βουλιαγμένης το μεσημέρι. Διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο "ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ" Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Ένας 61χρονος Έλληνας ανασύρθηκε νεκρός, σήμερα το πρωί από τη θαλάσσια περιοχή Πλάκες στο νομό Μαγνησίας. Διακομήσηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Μια 75χρονη ανασύρθηκε νεκρή από την Αλμυρή Κορινθίας. Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ισθμίας του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου - Καλαμάτας.


Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή Μπούκα Αμφιλοχίας μια 79χρονη ημεδαπή. Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας του Λιμεναρχείου Πρέβεζας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Το μεσημέρι, ένας άλλος 75χρονος ανασύρθηκε νεκρός από το Κανάλι της Πρέβεζας. Η σορός θα μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Ιατρικής Σχολής Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας.

Τέλος, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Περιγιάλι Καβάλας ένας 79χρονος. Παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόεδρος της ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ: Ζητά επίσημη ενημέρωση για το αν ο αστυνομικός έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή

Ελλάδα / Πρόεδρος της ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ: Να μας ενημερώσουν αν ο αστυνομικός που πυροβόλησε έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή

«Ακούγονται διάφορα ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός είναι μέλος της Χρυσής Αυγής. Μπορεί κάποιος να μας πει επίσημα αν ανήκει σε κάποιο κόμμα και σε ποιο κόμμα;»
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ