Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά σε Αττική και Λάρισα

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά σε Αττική και Λάρισα Facebook Twitter
0

Εγκληματική οργάνωση, που διακινούσε ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Λάρισας, εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση, στη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και την Λάρισα, πέντε Αλβανοί, ηλικίας από 31 έως 35 ετών, μεταξύ των οποίων και μία 31χρονη γυναίκα.

Παράλληλα, αναζητούνται τουλάχιστον δύο συνεργοί τους, ενώ εντοπίστηκαν και οι χώροι αποθήκευσης-απόκρυψης ναρκωτικών, στην Καλλιθέα και τη Λάρισα.

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά σε Αττική και Λάρισα Facebook Twitter

Αρχηγός του κυκλώματος φέρεται να ήταν ένας 34χρονος, ενώ υπεύθυνοι για τη φύλαξη και την προώθηση των ναρκωτικών σε διακινητές και χρήστες, φέρεται ένας 35χρονος για την Αττική και δύο 32χρονοι για τη Λάρισα.

Από τις αστυνομικές έρευνες σε οικίες, χώρους και αυτοκίνητα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 436,2 γραμμαρίων, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, νοθευτική ουσία βάρους 300 γραμμαρίων, το ποσό των 1.972 ευρώ, 2 πιστόλια, φυσίγγια και 2 αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώτη αντίδραση των Αιγύπτιων ψαράδων στην αίτηση αποφυλάκισης Κασιδιάρη

Ελλάδα / Η πρώτη αντίδραση των Αιγύπτιων ψαράδων στην αίτηση αποφυλάκισης Κασιδιάρη

Η δήλωση ολοκληρώνεται με αυστηρή προειδοποίηση προς τη Δικαιοσύνη, ειδικά υπό το φως της αποφυλάκισης δύο ακόμα καταδικασμένων στελεχών της Χρυσής Αυγής – των Ηλία Παναγιώταρου και Χρήστου Παππά
LIFO NEWSROOM
Δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα: Με φωτογραφίες του παιδιού της, καταθέτει η μητέρα της

Ελλάδα / Δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα: Με φωτογραφίες του παιδιού της, καταθέτει η μητέρα της

«Είμαι η μαμά της Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε στο αστυνομικό τμήμα από τον πρώην σύντροφο της», έτσι συστήνομαι από την 1η Απριλίου 2024, κατέθεσε η Δέσποινα Καλλέα
LIFO NEWSROOM