Εξάωρος αποκλεισμός της εθνικής σήμερα

Εξάωρος αποκλεισμός της εθνικής σήμερα Facebook Twitter
Stringer / SOOC
0

Με νέο 6ωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Αθήνας-Θεσσαλονίκης, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στο μπλόκο των Μικροθηβών. Το κλείσιμο του αυτοκινητόδρομου θα ισχύσει, όπως και χθες, από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 6 το απόγευμα. Ο εξάωρος αποκλεισμός θα επαναληφθεί και αύριο Παρασκευή τις ίδιες ώρες, έπειτα από απόφαση που έλαβαν οι αγρότες σε συνέλευσή τους στο μπλόκο.

Η εκτροπή των αυτοκινήτων που κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη, γίνεται στον κόμβο του Αλμυρού και στη συνέχεια οδηγούνται, μέσω Βόλου, στο Βελεστίνο και στην παλαιά εθνική οδό Βόλου-Λάρισας. Το αντίστροφο συμβαίνει για όσα αυτοκίνητα κινούνται προς την Αθήνα. Η συγκεκριμένη παράκαμψη επιβαρύνει κατά 45 χιλιόμετρα τη διαδρομή Αθήνας-Θεσσαλονίκης.

Η αυριανή μέρα, ωστόσο, θεωρείται από τους ίδιους τους αγρότες κρίσιμη καθώς, όπως εκτιμούν, με την επιστροφή του πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες θα ανάψει και το πράσινο φως για να προσκληθούν στο Μαξίμου, προκειμένου να συζητήσουν στο τραπέζι του διαλόγου τις προτάσεις που ήδη έχουν υποβάλει από κοινού μαζί με το μπλόκο των Τεμπών, αλλά και άλλα μικρότερα μπλόκα από την υπόλοιπη Ελλάδα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετς: Βίντεο από την στιγμή που ΙΧ στο οποίο βρέθηκε σορός άνδρα τυλίγεται στις φλόγες

Ελλάδα / Μετς: Βίντεο από την στιγμή που το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε σορός άνδρα τυλίγεται στις φλόγες

ο όχημα, το οποίο έφερε ξένες πινακίδες, φέρεται να ήταν σταθμευμένο για αρκετό καιρό στο σημείο, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής
LIFO NEWSROOM
Κτηματολογικά γραφεία: Σε αργία οι υπάλληλοι του Κτηματολογίου που εμπλέκονται στο κύκλωμα

Ελλάδα / Κτηματολογικά γραφεία: Σε αργία οι υπάλληλοι του Κτηματολογίου που εμπλέκονται στο κύκλωμα

Με αντάλλαγμα χρηματικά ποσά, το κύκλωμα προχωρούσε στην κατά προτεραιότητα διεκπεραίωση αιτημάτων έκδοσης εγγράφων και πιστοποιητικών σε Κτηματολογικά Γραφεία
LIFO NEWSROOM