Εξάωρος αποκλεισμός της εθνικής σήμερα

Εξάωρος αποκλεισμός της εθνικής σήμερα Facebook Twitter
Stringer / SOOC
0

Με νέο 6ωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Αθήνας-Θεσσαλονίκης, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στο μπλόκο των Μικροθηβών. Το κλείσιμο του αυτοκινητόδρομου θα ισχύσει, όπως και χθες, από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 6 το απόγευμα. Ο εξάωρος αποκλεισμός θα επαναληφθεί και αύριο Παρασκευή τις ίδιες ώρες, έπειτα από απόφαση που έλαβαν οι αγρότες σε συνέλευσή τους στο μπλόκο.

Η εκτροπή των αυτοκινήτων που κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη, γίνεται στον κόμβο του Αλμυρού και στη συνέχεια οδηγούνται, μέσω Βόλου, στο Βελεστίνο και στην παλαιά εθνική οδό Βόλου-Λάρισας. Το αντίστροφο συμβαίνει για όσα αυτοκίνητα κινούνται προς την Αθήνα. Η συγκεκριμένη παράκαμψη επιβαρύνει κατά 45 χιλιόμετρα τη διαδρομή Αθήνας-Θεσσαλονίκης.

Η αυριανή μέρα, ωστόσο, θεωρείται από τους ίδιους τους αγρότες κρίσιμη καθώς, όπως εκτιμούν, με την επιστροφή του πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες θα ανάψει και το πράσινο φως για να προσκληθούν στο Μαξίμου, προκειμένου να συζητήσουν στο τραπέζι του διαλόγου τις προτάσεις που ήδη έχουν υποβάλει από κοινού μαζί με το μπλόκο των Τεμπών, αλλά και άλλα μικρότερα μπλόκα από την υπόλοιπη Ελλάδα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Ελλάδα / ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Το ΣτΕ απέρριψε την αίτηση ακύρωσης για τον γάμο ομοφύλων, κρίνοντας πως δεν αντιβαίνει στις διατάξεις του Συντάγματος περί προστασίας του γάμου, της οικογένειας, της μητρότητας και της παιδικής ηλικίας ή περί ισότητας
LIFO NEWSROOM
Explainer: Η Μονή Σινά, το δικαστικό παρασκήνιο και η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου

Ελλάδα / Explainer: Η Μονή Σινά, το δικαστικό παρασκήνιο και η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου

Οι καταγγελίες για τη Μονή Σινά και οι εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις στην Αίγυπτο - Η απόφαση που «άναψε φωτιές» - Ο μαραθώνιος ανακοινώσεων - Ο αιγυπτιακός (προσωρινός) επίλογος
LIFO NEWSROOM