«Συναγερμός» έχει σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό μίας 16χρονης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 20 Οκτωβρίου και ώρα 13:00 από το Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Νεκταρίας Μ., 16 ετών και προέβη άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

 

Η Νεκταρία Μ., έχει ύψος 1,65 , είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και γαλανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι μπουφάν, μπλε τζιν παντελόνι και λευκά παπούτσια.

 

Εξαφανίστηκε 16χρονη από το «Ελ.Βενιζέλος» – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

 

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

 

Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple