Έρχονται μειώσεις σε διόδια στον αυτοκινητόδρομο ανατολικής Πελοποννήσου

Έρχονται μειώσεις σε διόδια στον αυτοκινητόδρομο ανατολικής Πελοποννήσου Facebook Twitter
0

Μειώσεις στα διόδια του αυτοκινητοδρόμου ανατολικής Πελοποννήσου, Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και Λεύκτρο - Σπάρτη, έρχονται με την είσοδο του νέου έτους, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη σύμβαση παραχώρησης του έργου.


Έτσι από τα μεσάνυχτα της πρωτοχρονιάς οι νέες τιμές στους μετωπικούς σταθμούς διοδίων διαμορφώνονται ως εξής:

  • Για οχήματα με ύψος έως 2,20 μέτρα, στα διόδια Νεστάνης θα είναι σε 2,35 ευρώ και στα διόδια Καλαμάτας σε 1,35 ευρώ.
  • Οχήματα με 2 ή 3 άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20μ., θα πληρώνουν στο σταθμό Σπαθοβουνίου 6,25 ευρώ, στο σταθμό Νεστάνης 5,90 και στο Σταθμό Καλαμάτας 3,45 ευρώ.
  • Οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20μ. θα πληρώνουν στο σταθμό Σπαθοβουνίου 8,75 ευρώ, στο σταθμό Νεστάνης 8,30 ευρώ, στην Γέφυρα Μάναρη 6,70 ευρώ και στο σταθμό Καλαμάτας 4,85 ευρώ.
  • Νέες τιμές διοδίων έχουμε και στους σταθμούς Παραδεισίων και Αρφαρών, για την κατηγορία οχημάτων με 2 ή 3 άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20μ. που διαμορφώνονται σε 1,75 ευρώ και 1,85 ευρώ αντίστοιχα.
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ελλάδα / Μάτι: «Οι ΟΤΑ ασκούν εφέσεις» κατήγγειλε ο Σύλλογος Θανόντων και Εγκαυματιών - «Αποσυρόμαστε άμεσα» απαντούν

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Πιερρακάκη με Νίκο Χαρδαλιά και δημάρχους Ραφήνας και Μαραθώνα, αποσύρονται οι εφέσεις για Μάτι και Μάνδρα
LIFO NEWSROOM
Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Ελλάδα / Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Γνωστός από τη δεκαετία του 1990 για τον ρόλο του στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, ο Χρήστος Μαυρίκης βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά μετά τη σύλληψή του για φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστικού
LIFO NEWSROOM