Έρευνα για τον θάνατο 43χρονου που πέθανε ενώ τοποθετούσε διαφημιστική πινακίδα

Έρευνα για τον θάνατο 43χρονου που πέθανε ενώ τοποθετούσε διαφημιστική πινακίδα Facebook Twitter
Nikos Libertas/SOOC
0

Τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου 43χρονου, ο οποίος έχασε τη ζωή του εκτελώντας εργασίες τοποθέτησης διαφημιστικής πινακίδας σε ταράτσα κτηρίου ερευνούν οι αρμόδιες Αρχές.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, ανατολικά της Θεσσαλονίκης, αλλά έγινε γνωστό μόλις τη Δευτέρα. Ο άτυχος άνδρας εκτιμάται ότι υπέστη πιθανότατα ηλεκτροπληξία, πέφτοντας στο κενό από ύψος επτά μέτρων.

Ο 43χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εργατικά ατυχήματα: θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Ρεπορτάζ / Εργατικά ατυχήματα: θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Το τραγικό εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα επαναφέρει με ένταση τη συζήτηση για την ασφάλεια στους χώρους εργασίας. Ποιες είναι οι χρόνιες αδυναμίες πρόληψης και ελέγχου που εξακολουθούν να κοστίζουν ανθρώπινες ζωές και τι αναφέρουν τα στοιχεία ανεξάρτητης έρευνας, που καταγράφει τρομακτικό ρεκόρ θανάτων σε χώρους εργασίας το 2025.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ
ΤΡΙΚΑΛΑ ΦΩΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΙΤΙΑ

Ελλάδα / Πώς έγινε η έκρηξη στη Βιολάντα: Το πιο πιθανό σενάριο για τα αίτια - Γιατί ψάχνουν τους σωλήνες παροχής αερίου

Η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού αναζητά τα ακριβή αίτια, ενώ στο «μικροσκόπιο» βρίσκεται η ακαριαία ανάφλεξη που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας
THE LIFO TEAM
ΤΡΙΚΑΛΑ ΦΩΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ελλάδα / Έκρηξη στη Βιολάντα: Νέα ανακοίνωση για τις οικογένειες των θυμάτων - «Εφαρμόζουμε αυστηρά πρωτόκολλα»

Πρόκειται για την τρίτη ανακοίνωσή της, ενημερώνοντας για τα μέτρα στήριξης των οικογενειών των θυμάτων, πέραν των νόμιμων αποζημιώσεων που θα λάβουν
THE LIFO TEAM