Επιστρέφονται πινακίδες και διπλώματα για το Πάσχα

Επιστρέφονται πινακίδες και διπλώματα για το Πάσχα Facebook Twitter
1

Την επιστροφή των αδειών οδήγησης, των πινακίδων και των αδειών κυκλοφορίας των οχημάτων-με την καταβολή πάντως του προστίμου- αποφάσισε ο Νίκος Δένδιας, ώστε να διευκολυνθούν οι πολίτες στις μετακινήσεις τους εν όψει του Πάσχα. Η απόφαση αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις αστυνομικές αρχές μέχρι και την 29η Απριλίου 2013.

Επίσης, στο πλαίσιο της ίδιας απόφασης, δεν θα εκτελεστούν οι εκκρεμείς διοικητικές αποφάσεις, επιδοθείσες ή μη, που εκδόθηκαν κατ' εφαρμογή του άρθρου 103 του Κ.Ο.Κ. «επιβολή διοικητικών μέτρων», για τροχαίες παραβάσεις που βεβαιώθηκαν μέχρι και την 29.04.2013.

Εξαιρούνται της απόφασης, όσοι έχουν ποινές από:

    Οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος

    Οδήγηση με ταχύτητα πέραν της επιτρεπόμενης

    Παραβίαση της ένδειξης ερυθρού σηματοδότη

    Κυκλοφορία ανασφάλιστων οχημάτων

    Μη καταβολή τέλους διοδίων.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προς Δήμα: «Εντελώς αποπροσανατολιστική η αναφορά στον μισθό μας»

Ελλάδα / Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προς Δήμα: «Εντελώς αποπροσανατολιστική η αναφορά στον μισθό μας»

Σχετικά με τις απολαβές των 120.000 ευρώ ετησίως τονίζουν ότι οι «καθαρές απολαβές μας, φορολογούνται και δεν επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό, ενώ καταβάλλονται από τους χρήστες του εναερίου χώρου και μάλιστα το 90% προέρχεται από ξένες αεροπορικές εταιρείες»
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Σε εξέλιξη τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα - Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Ελλάδα / Καιρός: Σε εξέλιξη τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα - Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Τα φαινόμενα μέχρι και το βράδυ θα είναι κατά τόπους ισχυρά - Στις υπόλοπες περιοχές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά
LIFO NEWSROOM