Επιχείρηση στα Εξάρχεια: Απομακρύνθηκε το κοντέινερ των αντιεξουσιαστών

Επιχείρηση στα Εξάρχεια: Απομακρύνθηκε το κοντέινερ των αντιεξουσιαστών Facebook Twitter
7

Νέα επιχείρηση έγινε σήμερα στα Εξάρχεια όπου αστυνομικοί με τη συνδρομή υπαλλήλων του δήμου Αθηναίων απομάκρυναν το κοντέινερ που έγινε γνωστό ως το «ΚΕΠ» των αντιεξουσιαστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω κοντέινερ χρησιμοποιήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια από διάφορες συλλογικότητες και η απομάκρυνσή του έγινε με τη χρήση γερανού, υπό την επιτήρηση αστυνομικών.

Επιχείρηση στα Εξάρχεια: Απομακρύνθηκε το κοντέινερ των αντιεξουσιαστών Facebook Twitter

Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων αναφέρει:

Το μεταλλικό κοντέινερ που είχε τοποθετηθεί στην πλατεία Εξαρχείων τον Απρίλιο του 2017, αφαίρεσε το πρωί ο Δήμος Αθηναίων απελευθερώνοντας τον χώρο που παράνομα βρισκόταν υπό κατάληψη. Ταυτόχρονα, συνεργεία των διευθύνσεων καθαριότητας, πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού προχώρησαν σε παρεμβάσεις σε ολόκληρο τον χώρο της πλατείας προκειμένου να βελτιώσουν την εικόνα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της ιστορικής αυτής περιοχής της πόλης.

Οι δράσεις του Δήμου Αθηναίων στην πλατεία Εξαρχείων περιλαμβάνονται στο συνολικό σχέδιο που έχει εκπονηθεί από την νέα δημοτική αρχή για τις 129 γειτονιές της Αθήνας και έχει η εφαρμογή του ξεκίνησε ήδη.

«Στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των Αθηναίων, είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε ούτε μια μέρα να πάει χαμένη. Με δράσεις που ενισχύουν την καθαριότητα, βελτιώνουν τον φωτισμό, εμπλουτίζουν το πράσινο και αξιοποιούν τον δημόσιο χώρο προς όφελος των δημοτών. Συνεχίζουμε την μάχη της καθημερινότητας παντού στην πόλη» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Επιχείρηση στα Εξάρχεια: Απομακρύνθηκε το κοντέινερ των αντιεξουσιαστών Facebook Twitter
Επιχείρηση στα Εξάρχεια: Απομακρύνθηκε το κοντέινερ των αντιεξουσιαστών Facebook Twitter
 
Ελλάδα
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια