Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη στην πορεία αντιεξουσιαστών για τον εμπρησμό στο κτίριο της Libertatia

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη στην πορεία αντιεξουσιαστών για τον εμπρησμό στο κτίριο της Libertatia Facebook Twitter
1

Ένταση σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη κατά την έναρξη πορείας που πραγματοποιούν άτομα του αντεξουσιαστικού χώρου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πυρπόληση νεοκλασικού κτιρίου από κουκουλοφόρους, χθες, στη Λεωφόρο Στρατού.

Οι διαδηλωτές είχαν προγραμματίσει τη διοργάνωση συλλαλητηρίου και λίγο πριν από τις 7 συγκεντρώθηκαν μπροστά από το κτίριο της Λεωφόρου Στρατού, το οποίο πριν πυρποληθεί τελούσε υπό κατάληψη από αντεξουσιαστές.

Σε κάποια στιγμή, νεαρά άτομα που συμμετείχαν στην πορεία, εκτόξευσαν αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών, μετακίνησαν κάδους, ενώ – σύμφωνα με την Αστυνομία - προκάλεσαν φθορές και σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και η ένταση εκτονώθηκε, ενώ αυτή την ώρα οι αντεξουσιαστές, κρατώντας σημαίες και πανό και φωνάζοντας συνθήματα, πραγματοποιούν πορεία.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Η κατάληψη κάηκε από επίθεση οπαδών του παοκ.Η συγκεκριμένη ομάδα οπαδών με πορεία, έκανε πέρασμα από το συλλαλητήριο, πριν συνεχίσει για το γήπεδο όπου έπαιζε η ποδοσφαιρική ομάδα του παοκ με τον απόλλωνα σμύρνης.