Επεισόδια και μαχαιρώματα τη νύχτα στο Hotspot της Χίου

Επεισόδια και μαχαιρώματα τη νύχτα στο Hotspot της Χίου Facebook Twitter
1

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή νύχτα στο κέντρο κράτησης της ΒΙ.ΑΛ. στο Χαλκειός στη Χίο όπου σημειώθηκαν και πάλι συγκρούσεις μεταξύ διαφόρων ομάδων. Αφγανοί και Σύριοι συνεπλάκησαν άγρια μεταξύ τους, με αποτέλεσμα το Hotspot τα ξημερώματα της Παρασκευής να θυμίζει πεδίο μάχης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του politischios.gr τη νύχτα, μεμονωμένες ομάδες για άγνωστο λόγο ήρθαν σε αντιπαράθεση με αποτέλεσμα δύο άτομα να μαχαιρωθούν και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο ενώ πολλοί τραυματίστηκαν σοβαρά σε κεφάλι και πόδια. Από τα επεισόδια σημειώθηκαν και υλικές ζημιές στις υποδομές του hotspot ενώ η αστυνομία επενέβη με χρήση χειροβομβίδων κρότου - λάμψης.

Να σημειωθεί ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου έχει ζητήσει ήδη από την Αθήνα συνδρομή με διμοιρία ΜΑΤ, αίτημα που έγινε αποδεκτό. Έτσι εντός της ημέρας αναμένεται η άφιξη της διμοιρίας στη Χίο.

Με βάση την κατάσταση που επικρατεί στο Χαλκειός τα τελευταία 24ωρα κάτοικοι της περιοχής θα πραγματοποιήσουν στις 10:00 το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου.

 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια