ΕΟΦ: Νέο λουκέτο σε φαρμακαποθήκη- Λόγω άρνησης ελέγχου

ΕΟΦ: Νέο λουκέτο σε φαρμακαποθήκη- Λόγω άρνησης ελέγχου Facebook Twitter
0

Ο ΕΟΦ έβαλε λουκέτο σε μία ακόμη φαρμακαποθήκη, λόγω άρνησης των υπευθύνων να είναι η εταιρεία ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για έλεγχο. 

Συγκεκριμένα, ο ΕΟΦ ανακάλεσε την άδεια χονδρικής πώλησης της φαρμακαποθήκης «NN PHARMA», στην πάροδο της Λ. Βουλιαγμένης 38, στην Αργυρούπολη. 

Ο λόγος που ελήφθη αυτή η απόφαση ήταν «άρνηση να θέσουν ανά πάσα στιγμή για επιθεώρηση, τους χώρους, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό», της φαρμακαποθήκης στη διάθεση των αρμοδίων οργάνων του ΕΟΦ, κάτι που αποτελεί ελάχιστη προϋπόθεση για την κατοχή της άδειας. 

«Ως εκ τούτου, η φαρμακαποθήκη δεν νομιμοποιείται να διαθέτει και να διακινεί φαρμακευτικά προϊόντα», καταλήγει η ανακοίνωση του Οργανισμού. 

Υπενθυμίζεται ότι για τον ίδιο λόγο ο ΕΟΦ είχε αναστείλει την άδεια χονδρικής πώλησης άλλων δύο φαρμακαποθηκών, στην Κατερίνη και τη Θεσσαλονίκη, στα τέλη Δεκεμβρίου. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ ΑΘΗΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ

Ελλάδα / Η «ακτινογραφία» της στεγαστικής κρίσης στην Ελλάδα: «Πρωταθλητές» στην ΕΕ στο κόστος στέγασης

Η μελέτη της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ καταγράφει την εκτίναξη του κόστους κατοικίας, τη μείωση της ιδιοκατοίκησης και την αυξανόμενη πίεση σε ενοικιαστές και νέους
THE LIFO TEAM
ΦΙΔΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ελλάδα / Ναύπακτος: Οδηγός βρήκε φίδι 2 μέτρων μέσα στο αυτοκίνητό της - «Ήταν τεράστιο, τρόμαξα πολύ»

«Το αυτοκίνητο έβγαζε καπνούς, το σταμάτησα στην άκρη, άνοιξα το καπό και ξαφνικά είδα το φίδι, το οποίο μόλις με είδε άρχισε να στριφογυρίζει», περιγράφει η οδηγός
THE LIFO TEAM