Εντοπίστηκε πτώμα στον Κορινθιακό Κόλπο - Φέρει τραύμα στο κεφάλι

Εντοπίστηκε πτώμα στον Κορινθιακό Κόλπο - Φέρει τραύμα στο κεφάλι Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σορός άνδρα ηλικίας περίπου 55 ετών που έφερε τραύμα σε περιοχή του τμήματος της κεφαλής εντοπίστηκε στην ελεύθερη παραλία Ποσειδωνίας στον Κορινθιακό κόλπο.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για άνδρα, ύψους 1,65 μ. περίπου, ο οποίος δεν έφερε ενδύματα, υποδήματα ή τιμαλφή.

Η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κορίνθου.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού 

«Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κορίνθου για την ύπαρξη σορού άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στην ελεύθερη παραλία Ποσειδωνίας Κορινθιακού κόλπου.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για άνδρα 55 περίπου ετών, ύψους 1,65 μ. περίπου, ο οποίος δεν έφερε ενδύματα, υποδήματα ή τιμαλφή, ενώ έφερε τραύμα σε περιοχή άνω τμήματος της κεφαλής.


Η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κορίνθου.»

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM