Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στη Γλυφάδα

Γλυφάδα: Αγνωστοι λήστεψαν βενζινάδικο – Πυροβόλησαν δύο φορές και έφυγαν Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinisisi
0

Ένοπλη ληστεία με πυροβολισμούς σημειώθηκε σε βενζινάδικο στη Γλυφάδα, επί της οδού Γούναρη, τα ξημερώματα. 

Οι δύο δράστες της ένοπλης ληστείας επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και προσέγγισαν τον 53χρονο υπάλληλο που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο βενζινάδικο, τον ακινητοποίησαν με όπλο τύπου φλόμπερ και του έκλεψαν τις εισπράξεις. Στη συνέχεια πυροβόλησαν δύο φορές για εκφοβισμό και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο βενζινάδικο στη Γλυφάδα συνέλεξαν δύο κάλυκες αγνώστου διαμετρήματος, ενώ διεξήγαγαν έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών.  

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM