Ένοχος για εξύβριση και απείθεια ο Στέλιος Διονυσίου

Ένοχος για εξύβριση και απείθεια ο Στέλιος Διονυσίου Facebook Twitter
0

Ένοχος για εξύβριση και απείθεια κρίθηκε πριν από λίγο ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου.

Ο τραγουδιστής οδηγήθηκε σε δίκη για το επεισόδιο που σημειώθηκε στις 30 Ιανουαρίου στη Βασιλίσσης Σοφίας με αστυνομικό να τον κατηγορεί ότι τον χτύπησε και τον εξύβρισε.

Η κατηγορία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, μετατράπηκε σε απλή σωματική βλάβη από αμέλεια, ενώ έπειτα από αίτημα του συνηγόρου του Βασίλη Καπερνάρου, αναγνωρίστηκε στον τραγουδιστή το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Το δικαστήριο του επέβαλε συνολικά 8 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Ελλάδα / Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Έκτακτα μέτρα προστασίας για εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας λόγω των επικίνδυνα υψηλών θερμοκρασιών. Πρόστιμα 2.000 ευρώ για παραβάσεις.
LIFO NEWSROOM
Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Ελλάδα / Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Η 31χρονη κατέθεσε – παρουσία ψυχολόγου – πως έπεσε πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της όταν ήταν 16 ετών και ζούσαν μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της
LIFO NEWSROOM