Ενιαίο αριθμό κλήσης και ραδιόφωνο στις εθνικές μελετά το υπ. Μεταφορών

Ενιαίο αριθμό κλήσης και ραδιόφωνο στις εθνικές μελετά το υπ. Μεταφορών Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
0

Τη θέσπιση ενός ενιαίου αριθμού τηλεφωνικής κλήσης για βοήθεια στους αυτοκινητόδρομους, και τη δημιουργία ραδιοφωνικού σταθμού για να ενημερώνονται οι οδηγοί, μελετά το υπ. Μεταφορών.

Το θέμα τέθηκε σε ευρεία σύσκεψη υπό τον υφυπουργό κ. Σγουρίδη, παρουσία του γ.γ.  Δικτύων Δημ. Τζώρτζη, με τους εκπροσώπους παρόχων κινητής τηλεφωνίας και του ΟΤΕ, του δικτύου «Hellastron-Ελληνικές Υποδομές και Οδοί με διόδια» και υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου.

Ο αριθμός θα είναι τετραψήφιος ενώ το ραδιόφωνο θα εκπέμπει σε εθνική εμβέλεια και σε 24ωρη βάση. Μάλιστα προτάθηκε και η διεξαγωγή ανοιχτού διαγωνισμού για την επιλογή συγκεκριμένου ονόματος του ραδιοφωνικού αυτού σταθμού.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό τα δύο αυτά σχέδια θα διερευνηθούν περαιτέρω ώστε να λυθούν τεχνικά ή άλλα εμπόδια.

 «Απώτερος στόχος όλων των παραπάνω σημείων παραμένει η καλύτερη πληροφόρηση και εξυπηρέτηση των πολιτών που μετακινούνται και χρησιμοποιούν με ασφάλεια το δίκτυο των αυτοκινητοδρόμων στην χώρα μας» τονίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Μεταφορών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Πισπιρίγκου: Καλείται για κατάθεση η παιδοκαρδιολόγος που εξέτασε την Τζωρτζίνα

Ελλάδα / Δίκη Πισπιρίγκου: Καλείται για κατάθεση η παιδοκαρδιολόγος «που εξέτασε την Τζωρτζίνα πριν το Καραμανδάνειο»

Γιατροί από το Καραμανδάνειο είπαν πως όταν το παιδί εισήχθη στο νοσοκομείο επικοινώνησαν μαζί της γιατί είχε εξετάσει μερικές μέρες πριν το κοριτσάκι
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ