Έλληνας που κατηγορείται για βιασμό συνελήφθη στο JFK

Έλληνας που κατηγορείται για βιασμό συνελήφθη στο JFK Facebook Twitter
0

Στη σύλληψη ενός 23χρονου Έλληνα, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό της 19χρονης πρώην φίλης του, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, λίγο πριν ο νεαρός επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Λονδίνο.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα των New York Times, ο 23χρονος είχε καταφέρει να περάσει τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου, παρότι έφερε στη βαλίτσα του ένα ηλεκτροφόρο όπλο (stun gun), το οποίο προκαλεί αναισθησία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο νεαρός κατηγορείται πως είχε χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο όπλο για να ακινητοποιήσει την πρώην φίλη του και να τη βιάσει, μέσα στο διαμέρισμά της, στο Κουίνς.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM