Ελεύθερος ο Έλληνας ναυτικός που είχε απαχθεί από πειρατές

Ελεύθερος ο Έλληνας ναυτικός που είχε απαχθεί από πειρατές Facebook Twitter
1

Ελεύθερος αφέθηκε ο 65χρονος Έλληνας, πρώτος μηχανικός του ελληνόκτητου δεξαμενόπλοιου Althea, σημαίας Νήσων Μάρσαλ, που είχε απαχθεί στις 17 Δεκεμβρίου, μαζί με τον Ουκρανό πλοίαρχο, από δεκαμελή ομάδα πειρατών, 35 ναυτικά μίλια νότια της Γουϊνέας.

Σύμφωνα με την εταιρεία MEDTANKERS MANAGEMENT LTD ελεύθερος αφέθηκε και ο Ουκρανός πλοίαρχος, ενώ δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση, όπως αν έχουν καταβληθεί λύτρα στους πειρατές για την απελευθέρωση των ομήρων.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, το πλοίο έχει δεκαοχτώ μέλη πληρώματος, εκ των οποίων μοναδικός Έλληνας ήταν ο απαχθείς πρώτος μηχανικός.

Οι πειρατές είχαν εισβάλει στο πλοίο και είχαν απαγάγει τον πρώτο μηχανικό και τον πλοίαρχο χωρίς να πειράξουν τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΜΟΝΗ

Ελλάδα / Αεροπορικά ταξίδια: Τουλάχιστον δύο ώρες αναμονή στο «Ελ. Βενιζέλος» - Ανησυχία για το καλοκαίρι

Το νέο Σύστημα Εισόδου-Εξόδου, το οποίο βρίσκεται σε εφαρμογή από τις 10 Απριλίου και αφορά ταξιδιώτες από χώρες εκτός Σένγκεν, φαίνεται να φέρνει στα όριά τους τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια